Jednak zgodzisz się ze mną, że niektóre przypadki z miejsca zasługują na permbana
Oczywiście O tym tez wspomniałem, może nie wprost, ale wspomniałem.
MaReK napisał/a:
Podaj jakiś konkretny przykład? Piszesz o tym, że ktoś znalazł rozwiązanie problemu i nie dzieli się nim tylko próbuje zarabiać?
Nie do końca. Raczej o tym, że niektórzy uważają się za strasznei mądrych i nie potrafią się do błędu przyznać, oraz z gory zakładają rozwiązanie problemów róznego typu.
_________________ "Walduś, pamiętaj cycu..."
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie do końca. Raczej o tym, że niektórzy uważają się za strasznei mądrych i nie potrafią się do błędu przyznać, oraz z gory zakładają rozwiązanie problemów róznego typu.
Takie teraz czasy, że każdy jest specjalistą od wszystkiego
Ja się na mechanice nie znam, ale mając do dyspozycji garaż zawijam rękawy i robię Jak czegoś nie wiem, dzwonię do mariusz418 i jakoś daję radę. Nie czuję się jednak na tyle mocny żeby dyskutować i promować swoje racje. Jeśli coś wiem, to napiszę raczej, że "u mnie było tak..." itp.
Dobrze byłoby gdybyś napisał o kogo chodzi. Wciąż wszystkiego trzeba się domyślać
Poza tym, jeśli człowiek jest czegoś pewien i potrafi to obronić odpowiednio argumentując, a do tego potrafi być kulturalny i opanowany, to tylko cieszyć się z takiego dyskutanta. Gorzej, jak do dyskusji wkracza "burak", którego podważony argument staje się bodźcem do wycieczek personalnych czy innych ubliżań.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tak, ale jak TY dzwonisz to Ci powie co jest grane. A jak zadzwonię taki np ja, to nie wiem czy wogóle będzie skłonny pomóc, nawet teoretycznie. W chwili obecnej pewności nie mam
Tak, ale jak TY dzwonisz to Ci powie co jest grane. A jak zadzwonię taki np ja, to nie wiem czy wogóle będzie skłonny pomóc, nawet teoretycznie. W chwili obecnej pewności nie mam
To się daj poznać mariuszowi Na jego miejscu, też bym nie rozmawiał z każdym kto pyta o pomoc, kogo on nie zna. Zwłaszcza jak opowiada, że dzwonią ludzie z warsztatów - mechanicy, albo przyjeżdżają pracownicy warsztatów samochodami klientów
Poza tym kontekst całego opisu nie dotyczył przypadku mariusza jako osoby która miałaby pomagać na forum. Od jakiegoś czasu, mariusz418 nie udziela się w poradach z pewnych względów. Pisałem o tym, że nie jestem ekspertem od mechaniki to i nie uważam się za takiego w poradach
AndrewS napisał/a:
KZ 0009
Pamiętasz ośmiu przed sobą ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
kris-tofer, JA usunąłem Twoje posty i będę usuwać każdy następny który nie jest na temat oraz w których wyśmiewasz użytkowników lub prowokujesz do kłótni. Koniec kropka.
Tomi_114, Twój również usunąłem razem z postami kris-tofer.
z resztą chyba już zapomniałeś jak nas thef ganiał za jak to określasz ''wyśmiewanie użytkowników''
Co ma piernik do wiatraka.
[ Dodano: Sob Lut 11, 2012 00:29 ] kris-tofer, zakończmy temat. Ja wiem dlaczego usunąłem, Ty się pewnie nie będziesz z tym zgadzać i będziemy przepychać się godzinami, a na to trochę szkoda mi czasu.
Mi również, dlatego przyznaję, że usunięte posty były napisane zbyt frywolnie, miałeś prawo odczytać je jako zaczepne i chyba każdy by je tak odczytał.
Przepraszam za całe zamieszanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum