dodam jeszcze KARAOKE bo to już na którymś filmie zlotowym widziałem i było tak... niesamowite... tak to chyba dobre słowo , że aż chciałbym to zobaczyć na żywo
(mp3 czy też klipy z tekstem zdobyć to nie problem więc gdyby byli chętni to mogę się tego podjąć)
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 06, 2012 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dodam jeszcze KARAOKE bo to już na którymś filmie zlotowym widziałem i było tak... niesamowite... tak to chyba dobre słowo , że aż chciałbym to zobaczyć na żywo
Niesamowity to był Senn śpiewający "Puszka okruszka"
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemigrowałem )
Karaoke to jest zawsze dobra sprawa popieram i śpiewajmy, ja gdzieś w czeluściach mam kilka mp3 z tekstem
Mam te filmy w czeluściach dysku
Mogę wrzucić na nasz kanał youtube Ale nie wiem czy Kruchy nie będzie mnie ganiał po ulicach i będę musiał "eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemiiiiggrrrrrooooooooooowaaaaaaaaaaaać"
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tyle czasu nie były upubliczniane, więc może niech tak zostanie Zresztą kilka osób występujących na tychże filmach może się ze mną zgodzić
Ja od tamtego czasu karaoke omijam szerokim łukiem
P.S. A w ogóle to nie wiem czemu temat karaoke jest kojarzony z jakąś tam emigracją
Nie wiem czy było, ale przed chwilą widziałam w tv na zlocie BMW, dla panów: rzut kołem (nie oponą) i przeciąganie auta na linie z dwoma laskami na dachu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum