Daje rade.Wszystko zależy od grubości nałożonych warstw.Ja używałem środek na pędzel firmy Scansol.Pudełko 0,5kg kosztuje 25zł a jest i 1kg za 45zł.Koszta dużo mniejsze niż piaskowanie.
---------------------
Wahacze odebrałem już z regeneracji.Teraz czekają tylko na pomalowanie i zamontowanie
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lut 2001 Posty: 201 Skąd: polska
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 15:28
witam,
Julek napisał/a:
ja nawet ostatnio w konstacinie pod warszawa widzialem sd1 piekne auto trzeba cierpliwosci ale powoli co celu i napewno uzyska sie wymagany cel
jeśli srebrny to Maćka Knyziaka (czyli po-wismarowy a potem mój były).
Jesli jakikolwiek inny kolor, to zakładam się, że któryś Jureczka Primke .
Ten srebrny jest na sprzedaż - 3,5 V8 vitesse.
A tak btw - to powodzenia w walce z odbudową sd1.
Mój były odbudowany "żółtek" 2,6 jeździ zdaje się nadal w okolicach siedlec, z kolei mój bordowy pojechał w okolice 3miasta - sam jestem ciekaw, czy jeszcze "żyje"...
to prawda, coraz mniej tych zacnych autek... a były takie zloty, gdzie kilka tych aut się pojawiało...
http://www.roverki.pl/gal...-01-radom.html#
Irek, masz może jakiś kontakt telefoniczny do tych ludzi?
Ten srebrny był ostatnio na allegro wystawiony.Irek masz może jakieś części/drobiazgi do SD1 lub całego?
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lut 2001 Posty: 201 Skąd: polska
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 21:14
HuBeRtSD1 napisał/a:
Irek, masz może jakiś kontakt telefoniczny do tych ludzi?
Ten srebrny był ostatnio na allegro wystawiony.Irek masz może jakieś części/drobiazgi do SD1 lub całego?
Rover po długiej przerwie z powodu budowy 126p nareszcie wjechał na garaż. Bierzemy się do roboty.Do zrobienia pompka sprzęgłowa,uszczelka pod głowicą,hamulce itd itp.Trochę tego jest. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś chętny i kupi sobie jakiegoś SD1 dla towarzystwa
Ostatnio zmieniony przez HuBeRtSD1 Czw Lis 19, 2020 23:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum