No ja mam angliki i napisu nie ma, ale najłatwiej rozpoznać po nalepce z tyłu na lampie kontynentalne maja napis EUROPE a angole UK
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 29, 2014 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u mnie na europejskiej lampie było
na angielskiej nie było
u sknerko, z tego co pamiętam, to też nie ma a miał angliki
[ Dodano: Czw Maj 29, 2014 13:11 ] sknerko, proszę
Cytat:
Posiadamy bardzo dużó części, które nie są wystawione na aukcjach Allegro, ponieważ na wszystko brakuje czasu. Dzwoń, pisz a jeśli posiadamy interesującą Cię część wystawimy aukcję ze zdjęciami specjalnie dla Ciebie. Potrzebujesz silnik lub osprzęt do niego? Prawdopodobnie mamy go w swoim magazynie lub jesteśmy w stanie go sprowadzić w terminie 2-3 dni prosto z Anglii, specjalnie dla Ciebie.
[ Dodano: Czw Maj 29, 2014 13:13 ]
sknerko napisał/a:
EUROPEJSKIE
a u ciebie nie było ze Europa??
u pelson91, nie było, że Europa??
sam widzisz, przestawiają osłonę i myślą ze będzie. Pewnie tak sporo osób jeździ, nie mają świadomości jak powinny świecić lampy. Aż do pierwszego przeglądu, no chyba że u znajomego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie było, ja ustalałem z nim przez telefon że to Europa jest no i mnie oszukał.
rafalmis1 napisał/a:
podobno w końcowych rocznikach, czy coś takiego
Były soczewki bez xenonu praktycznie od początku produkcji tylko rzadko spotykane bo były za dopłatą. tak kiedyś wyczytałem.
MG TF 160 srebrny pocisk
Były soczewki bez xenonu praktycznie od początku produkcji tylko rzadko spotykane bo były za dopłatą. tak kiedyś wyczytałem.
Tak, poza tym ksenon od zwykłej soczewki przecież jest łatwo rozróżnić, chociażby samą budową.
Ja u nich kupowałem spryski i halogeny i z tymi ostatnimi też były nieścisłości.
Były tez angielskie z napisem "Xenon technology" to nie jest wyznacznik, jak szukałem swoich xenonów to widziałem angole i z napisem i bez i mało tego były angole z srebrnym środkiem lampy też.
MG TF 160 srebrny pocisk
ja mam napis Xenon Technology, mam napis na kloszu E1 (chyba taki), a przesłona angielska z regulacją wyłącznie symetria<->asymetria angielska. źle zrobiłem że tego nie zwróciłem. alle teraz już przepadło.
MG TF 160 srebrny pocisk
sknerko, tak zrobię. tylko u mnie jeszcze regeneracja silniczka będzie chyba grana, bo INPA pokazuje błąd silniczka oprócz tego, a fizycznie jeszcze cały wkład lampy lata luźno niestety jednej.
wszystko naprawią i o ile dobrze pamietam rozmowe z nim to jakieś luźne lustro czy naprawa silniczka to za "frytki" robią.
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum