Co do tego parku, sam miałem o to pytać, chociaż mam nadzieję, że jakoś się znajdziemy Co do Końca Świata- fakt, może coś w tym jest, specjalnie wziąłem wolne, coby GRUNTOWNIE posprzątać Roverka
To chyba kojarzę Ja wczoraj polerką przeleciałem z grubsza
A co do ciekawej miejscówki to 5km od kałuszyna w Mrozach z tego co pamiętam jest fajny 'park'
_________________ Sprzedam dużo gratów do R200 SDi
Zawsze można po zjechaniu do Kałuszyna wybrać się razem te 5 km dalej Ja zzewnątrz machnąłem trochę myjką, grubsza robota była w środku - sprzątanie, mycie, odkurzanie Po wszystkim zarzuciłem małą modernizację grilla:
ja nie dam rady bo pączek na kołkach, gdyż zawieszenie na tyłek nie dotarło na czas. Dżizas, to na stalowych felgach z kołpakami to obciach?Ja mam stalowe i kołpaki od Hondy... Coś jak że diesel jest dla emerytów? To może balkonik zacznę wozić zamiast fotelika...
No dobrze, dobrze, pospieszyłem się z tymi stwierdzeniami, pardon Gdybym uważał, że diesel jest dla emerytów byłbym pewnie zdania że ałdi, beeemwu i wolzwagien to najlepsze co powstało na tej planecie, innych aut to nawet nie warto oglądać i w ogóle
pelson91, było trzeba przedmuchać tłoki
Również dzięki za spota
[ Dodano: Nie Maj 11, 2014 09:56 ]
Niedługo 3 miechy minął, można by było się spocić
Za tydzień w niedzielę jestem zajęty ale za dwa tygodnie tj. 25.05 można się gdzieś spotkać.
Tak jak rozmawialiśmy tym razem Mińsk Maz. albo Siedlce.
Chętni?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Jak tam? We dwóch to słabo bo widzimy się na zlocie ale jakby ktoś jeszcze podjechał można coś ogarnąć
Choć pogoda taka że nie chce mi się jechać R bo klimy brak
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum