Ze względu na zbyt mała liczbę uczestników, pojeżdżawka nie odbedzie sie.
Zapraszam na tor jastrząb 15.08.2015 http://www.torjastrzab.pl/trening-auto,ww,81
Bilet każdy kupuje we własnym zakresie
Kurcze, 15.08 już mam plany.
Może następnym razem się uda...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja sie chce wybrac ale wstrzymuje sie z kupieniem biletu do ostatniej chwili, wszystko w zaleznosci od pogody
jak beda zapowiadali deszcze to odpuszcze
[ Dodano: Czw Wrz 03, 2015 15:13 ]
zostały 3 miejsca, ja już bilet mam
Napisze pare zdań jak to wygląda w praktyce.
Harmonogram zajęć znajduje sie tutaj: http://www.torjastrzab.pl/trening-auto,ww,179 .
Podczas odprawy uczestnicy są dzieleni na trzy grupy po 15 osób, każdy sam wybiera w której grupie chce być. Podział jest dosyć luźny ale mniej więcej sugerujemy się mocą swojej furmanki i doświadczeniem. W dużym uproszczeniu można powiedzieć ze grupy są WOLNA, ŚREDNIA I SZYBKA W trakcie zajęć jest możliwość przechodzenia między grupami (należy udać się do osoby prowadzącej trening i z nią pogadać).
Po odprawie jest kilka okrążeń zapoznawczych za samochodem instruktora (wszyscy uczestnicy jednocześnie jadą).
Następnie każda grupa jeździ po 15 minut + okrążenie chłodzące. W czasie sesji można zjeżdzać z toru i na niego wyjeżdżać dowolną ilość razy.
Łączny czas jaki ja spędziłem na torze przez cały dzien to 60 min (4 sesje po 15 minut - jedną sesje opuściłem).
Jak ktoś by chciał koła zmieniać to polecam przyjechać troszke wcześniej bo jak zacznie sie odprawa to później może nie zdążyć bo okaże sie, że jego grupa teraz akurat jeździ a on się bawi w przekładkę
jak trasy- zmieniane sa, czy jakas stala, jakie predkosci, jak asfalt drze kola, czy czules ze pojezdziles ?
trasa jest zmieniana co jakiś czas (nie wiem co ile), prędkości: subaru legacy 260 KM około 155 km/h, ja miałem około 130 km/h (dlaczego tak mało nie chce mi się tłumaczyć ), asfalt jest ok i nie zużywa opon, czułem że pojeździłem dlatego jedną sesje odpuściłem
maniaq napisał/a:
zyli masz 5 sesji po 15 min max ?
nie, wszystko zależy od sytuacji na torze, może sie zdażyć że będzie przerwa bo trzeba pozamiatać tor lub usunąć z toru jakiś samochód
ok, czyli jezdzi sie w zmianach 15 min, ile czasu starczy, do godz 16-40 zgodnie z harmonogramem ?
We wrzesniu nie ma miejsc, a ja czasu, wiec chwilowo problem sam sie rozwiazal A pazdzienrik pomysle czy blizej do NMnP , dawno w ulezy nie bylem , ponoc sie poprawilo, czy do TJ skoczyc, bo chetnie bym polatal, zeby nei zapomniec jak to kiera krecic
bocian, ty siedzisz w kazdym temacie na tym forum, wiec pewnie pesel ciufy tez podyktujesz poczytaj koran, niedlugo moze byc popularny w EU
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum