Osobiście go nie znałem, ale... eh. Przez to samobójstwo naprawdę szczerze współczuję jego bliskim i jest mi z tego powodu przykro. Szczere kondolencje, w tej sytuacji nie wiem, co więcej miałbym napisać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jak pewnie łatwo było się domyślić, część z nas wybiera się na pogrzeb, a jeszcze większa część chciałaby w jakiś sposób uczestniczyć w ostatnim pożegnaniu Emila.
Jeżeli chodzi o udział w pogrzebie, do tej pory mamy potwierdzone osoby:
- siemion_
- emes
Informujemy, że zakupiony zostanie wieniec od Koleżanek i Kolegów z klubu ROVERki.pl, który będzie złożony na grobie przez obecnych na pogrzebie reprezentantów klubu (jeżeli ktoś jeszcze się wybiera, proszę o informację na PW albo na fb).
Tak jak wspomniałem, na pewno sporo z nas chce uczestniczyć w ostatnim pożegnaniu - otrzymaliśmy od Was wiele zapytań o to, czy organizujemy zbiórkę środków na wieniec, kwiaty, etc.
W związku z tym, postanowiliśmy uruchomić zbiórkę, zgodnie z poniższym:
- nie ma określonej kwoty po ile wpłacamy
- zebrane środki przeznaczone będą na zakup wieńca
- w przypadku, kiedy zebrane środki przekroczą cenę wieńca, za pozostałe środki zakupimy znicze, kwiaty na okoliczność wizyty na grobie (po pogrzebie)
- zobowiązuję się do przedstawienia podsumowania - ile razem udało nam się zebrać, ile kosztował wieniec i na co przeznaczyliśmy pozostałą kwotę, o ile taka będzie
- zbieramy do końca tygodnia - koniec zbiórki środków: 18.09.2015
Wszystkich zainteresowanych wpłatą na wieniec i znicze prosimy o wpłatę na konto:
30 1090 2398 0000 0001 2156 1576
Mariusz Świętochowski
ul. Szybowcowa 48/6
54-130 Wrocław
Tytułem: "Ostatnie pożegnanie Emila"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum