zaloguj, Witaj. Jestem za. Poczekajmy może jeszcze ktoś się odezwie. Nie moge zrozumieć jednego. Na tyle ulotek, które wsadziłem za wycieraczki w R z Płocka nie pojawił się nikt na forum. Niech by tylko pobudzili sie ci co są było luksownie.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Tyle ulotek za wycieraczkami a ja nigdy takiej nie znalazłem Znaczy ojciec bo to on jeździ R ja sie do niego już nie dotykam ale jak nie przegapie info na forum to może też kiedyś pod jade Roverem na spot. Chyba, że Clio przyjade
Wysłany: Sob Lut 20, 2016 21:05 Spot Rover of Płock
Witam, czy w Płocku są jeszcze żywi roverowicze ? Jak na razie próbuje się odnaleźć na forum tzn. jego rozkład itp. Ale pytanie jak najbardziej aktualne, bo z obserwacji naszych płockich ulic wynika że jest parę sztuk ale przeglądając forum zauważyłem że nic się nie dzieje ( Chyba ) w naszym mieście... może by się zebrał i trochę pokazał ludziom co dobre
Dopiero się wdrażam w forum, ale już jestem chętny na jakiegoś spota. Jestem z Płocka, aktualnie mieszkam w Warszawie, ale staram się zajeżdżać przynajmniej raz w miesiącu do rodziców na weekend. Jak ktokolwiek będzie miał jakiś pomysł na spota to dawajcie znaka!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum