widze ze pokoje sa 2-osobowe, jak jedziemy we trójkę, to Miki bedzie mial dostawkę
hmmm albo ja bede z Senem w jednej dwojce, a Sylwia z Mikim w drugiej dwojce
Ty będziesz z Mikim a Sylwia z Senem
są trójki i czwórki ale system tego nie ogarnia, albo system to ogarnia i operator się nie sprawdził. Pozostaje nam zatem ręczna robótka żeby to poukładać. Więc wszystko będzie opanowane jak zawsze
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 31, 2017 19:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Pią Maj 26, 2017 14:52 ]
a co jeżeli chcę was odwiedzić tylko z czwartku na piątek? Ponieważ weekend zajęty czy opłatę muszę uiścić w pełnej kwocie 70zł?[/quote]
sama integracja nic nie kosztuje , co innego gdybyś chciał pojeździć po torze, pojechać w rajdzie. Tu już opłacamy składkę klubową lub opłatę zlotową.
Zapytuje z zaciekawieniem o dyscyplinę konkurencji rover vs mg bo nie wiem dla których grać
mieli wykonać boisko do siatkówki plażowej, niestety nie wiem jaki jest etap. W razie czego zagramy w BOULE. Tego jeszcze nie przerabialiśmy. Zobaczymy kto w te kulki będzie lepszy
siemion_, jak chcesz większy turniej urządzić, to mogę wziąć, bo mam komplet w domu - kupiłem rok temu na wakacje, i chyba tylko raz użyłem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No to spoko to zacisnę poślady i tez tak koło 15 będę.
Nie wiem jak jutro z ewentualnymi zakupami.
Rozmawiałem z Prezesem i około 12 będzie w Łodzi.
Rzuciłem hasło ze może jak zajedziemy i będzie pogoda to jeśli się uda kupić jedzonko jutro niezbędne akcesoria może ogarniemy jakiego grilla na plaży
Niby jutro święto ale może jakiś wiejski sklep będzie otwarty.
Ja celuję na 15 (może uda się wcześniej), a Kuba nawet sporo wcześniej, ale planował jakiś program turystyczny.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum