siemion_, Nie ma możliwości zakupu biletów klubowych dla tych co teraz pisali na dniach ,a ta lista co była to są bilety załatwione tylko Tobie przelew tak ? Cały tydzień miałem zapiernicz w robocie i teraz dopiero mam chwile ulgi i jutro bym mógł przelew z rana robić jeżeli są bilety
siemion_, Nie ma możliwości zakupu biletów klubowych dla tych co teraz pisali na dniach ,a ta lista co była to są bilety załatwione tylko Tobie przelew tak ? Cały tydzień miałem zapiernicz w robocie i teraz dopiero mam chwile ulgi i jutro bym mógł przelew z rana robić jeżeli są bilety
tak, mam dla ciebie bilety. Przelew lub oddasz mi na miejscu.
greg spotykamy się między 10 a 11 na parkingu CH 3 stawy
Zadziwia mnie to, że na FB/Forum pełno osób chwali się swoimi samochodami, tuningiem, proponują pozdrowienia na drodze, a nie ma chętnych, żeby się spotkać na SCP.
Ogółnopolski klub dwóch marek, a nawet nie przyjedzie 10 samochodów na impreze motoryzacyjną. Z fiata coupe było więcej samochodów, a to tylko jeden model...
Grupa Śląska powinna się wstydzić,wymówka pogoda? Jakoś z Łodzi i Warszawy udało się dojechać.
Dziękuję za fajnie spędzony weekend obecnym osobą na SCP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum