1. InEs + Tomas
2. marcin.misek ( tylko z "doskoku", najpewniej piatek , i moze sobota wieczor)
3. sknerko i Mrówka
4. bociannielot (coś jak marcin.misek ale pojawię się na pewno)
5. maciej - bilet na Zamek już kupiony, Magda i Kubuś - jednak nie na 100%, bo podróż długa, a pogoda niepewna...
6. eff + Harry
7. adam_26
8. SyntaX (O ile nie będzie końca Świata we wrześniu - Ale podobno i tam prezes ma układy
9. Czarton
10. tomasino i Alicja
11. Bet + Jar
12. Zangiew i Ewa
13. artmati+Aga (choćby stanąć na głowie )
14. herobot
15. WiktorCoupe
16. arleta90 + Synuś
17. Kamka
18. Sintram + Halinka + Magdalena
19. Yennefer & Margos (bilety na straszenie kupione)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A więc otrzymałam wiadomość z naszego pensjonatu, że śniadania są w formie bufetu szwedzkiego, więc na pewno znajdziecie coś dla siebie. Natomiast jeżeli chodzi o inne posiłki dania mięsne zostaną zastąpione potrawami wegetariańskimi. Prosiłabym tylko o informację na maila kto reflektuje na taki właśnie posiłek i jaki wchodzi w grę.
Jeżeli ktoś z was jest weganinem cena niestety się zmieni, ale oczywiście da sie też załatwić.
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
Cześć jest możliwość by tylko sobote z Wami "spędzić" ? Pracodawca łaskawy spowodał tak ,że w piątek mógłbym wyjechać dopiero o 23 ,a w niedziele musiałbym o 7 rano wyjechać więc mija mi się z celem noclegowanie.
Ja niestety odpadam, mam chrzciny, ale postaram się wpaść chociaż na sobotę. Proszę o informację czy jest taka możliwość i czy ktoś może też się będzie wybierać to możemy się ruszyć razem.
ktoś może też się będzie wybierać to możemy się ruszyć razem.
No tego to juz nie rozumiem do konca. A o której planujesz sie pojawic ?
O 9:30 jest wypad do skalnego miasta, wiec jesli chcesz to wypadalo by sie o tej godzinie pojawic.
o 17:30 jest ognisko , wiec sadze ze do 15-16 mało kto bedzie w osrodku ( ale na pewno ktos zostanie ) . A o 20 zwiedzanie zamku Książ ( o ile masz bilet) .
Zdecyduj na co masz czas i skontaktuj sie np z InES, i dopytaj ile trzeba zaplacic za ognisko + ew nocleg jezeli chcesz
marcin.misek, dzięki przydatne info Czyli najlepiej byłoby ruszyć z wami w Skalne miasto, bo znowu jechać 260km tylko na ognisko to trochę kiepsko. Na zamek nie ma już biletów więc też średnio. Hmm...będę myśleć.
Mam do odstąpienia weekend na zlot.
Zapłacone 2 noclegi 2 osoby + bilety na zamek godz.20:00
Czyli 2 x 185 zł + 100 zł 2 osoby wejście .Bilety mam wydrukowane.
hm ..Aga w szpitalu i nie da rady a sam ? nie to nie to....
PS. jak co to przyjadę z Tatą
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Powitac.Jesli pogoda dopisze,to może uda nam się być w sobote w dwa MG.Tf i mgf Papcio chroni swego mgf wlasna piersia a ja lubie latac ogolnie.Wiec może w sobote zaliczymy punkt zwany ogniskiem.Takie chwilowe wpadniecie na male conieco
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
My z Zouza na pewno nie dojedzimy, bo ja mam weekend w pracy... generalnie ten rok zapowiada mi sie mocno pracowity... taki lajf. Bawci sie dobrze, wypijcie za nasze zdrowie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum