O.W. "Piast"
ul. Brzeg Północny
Właściciel: Starostwo Opolskie
Zarządca: Danuta Bilińska tel. (077) 421 23 88
stołówka: brak
parking: brak
pokoje: 2osobowe(bez natrysku-ogólny na korytarzu), 4osobowe (z natryskiem)
Wszystkich zainteresowanych proszę o osobiste rezerwowanie miejsc.
walkie napisał/a:
Jestem walkie a nie jakiś walik
już poprawione sorka przestawiły mi się literki
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Dodam, że właśnie przed chwilą rozmawiałem z recepcją, bardzo miła obsługa Przy rezerwacji powołujcie się na klub ROVERki.pl, poprosiłem żeby recepcjonistka rezerwowała nam miejsca w tym samym pawilonie
I jeszcze gadałam z maciejem, który chętnie przyjedzie
Ech... No i się pochwaliłem...
Wygląda na to, że jednak w ten weekend będę na Mazurach i Suwalszczyźnie, bo będę odbierał moją dziewczynę z obozu, na którym jest wychowawcą i instruktorem, ale za to obojgu nam powinno się udać pojechać na październikowy zlot.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ech... No i się pochwaliłem...
Wygląda na to, że jednak w ten weekend będę na Mazurach i Suwalszczyźnie, bo będę odbierał moją dziewczynę z obozu, na którym jest wychowawcą i instruktorem, ale za to zgodziła się wstępnie pojechać na październikowy zlot.
No sobota o g. 13 musimy jeszcze być na Mazurach, a do Opola to ponad 600 km.
Chyba nie będziemy tak szaleć - to pierwszy w połowie wolny weekend od dłuższego czasu, który możemy spędzić razem, więc raczej spędzenie go w samochodzie nie wchodzi w grę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tak się zastanawiam jaka godzina by wszystkim pasowała w tą sobotę, powiedzmy że 16.00 wszystkim pasuje
piotr8 napisał/a:
Myśle że im wcześniej tym lepiej ,dłuzej sie pobawimy
Ale oczywiście to tylko sugestia niech sie wypowiedzą Ci co maja daleko
Napisałem taką a nie inną godzinę, biorąc pod uwagę pracujących. Jeśli o mnie chodzi i IKS to zamierzamy być na miejscu tzn. w O.W. PIAST około południa.
A tak w ogóle to zamówiłem piękną pogodę na sobotę i niedziele (chyba wezmę leżak do opalania
Przyszedł czas podać lokalizację miejsca spotkania.
Dokładnie nie potrafię zlokalizować ośrodka "PIAST" na tej mapce, dlatego zakreśliłem tylko orientacyjnie miejsce gdzie się znajduje. Przypuszczalnie Roverki będą stać na którymś z tych parkingów, jakie są zaznaczone na mapce. Gwarantuję, że będzie łatwo zlokalizować miejsce spotkania.
Do zobaczenia w słoneczną sobotę.
To fakt, tam jest sporo różnych ośrodków i nie powinno być problemów ze znalezieniem ośrodka, w którym mamy zarezerwowane miejsca. Jeżeli ktoś będzie miał jakiekolwiek problemy z dojazdem, to służę pomocą przez telefon czy CB radio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum