ZTCP to tylko Ty mówiłeś, że Cię nie ma Słabo wygląda sprawa spotów w Poznaniu. Na walnym, jeżeli przyjedziecie na zlot, dostaniecie zadanie rozkręcenia grupy Roverkowej
Panie i Panowie, proponuję 8 wrzesień przy stadionie lecha. Co prawda tam zbiera sie wielu, wiec trzeba sobie zaklepać parking
Dopiero co kupiłem RoVerka 200 ale co tam.... zintegrujmy sie
CO wy na to PYRY Kto nie Pyr TEZ OCZYWISCIE ZAPRASZAMY !
ojojj...to plama
myslałem że ktosik sie odezwie....ale cisza w poznaniu
nastepny termin to 15 wrzesień
1 5 W R Z E S I E Ń
Jak tak bujaka po mieście moim nowym roverkiem i patrze... to widze że tych roverków troche bujaka. więc co... nikt nie chce przyjechać na spocik
Ja tylko chciałam napisać, że pod adresem http://foto.blurp.org/roverkowo/poznan/ są zdjęcia ze spotu w Poznaniu na którym zjawili się Klubowicze z Leszna, Warszawy i Wrocławia. Poznań wstyd!
Marek, kiedy Twoje foty?
No dziękuję
Ja nie wiem czy to na stronę wrzucać, żeby Poznania jeszcze bardziej nie pogrążać.
Ale...
Ja wycięłam Wasze dupy
I.. obiecałeś wywalić moje foto, przy którym mówiłeś, że ja to potrafię się skrzywić.
A tak w ogóle, to bym powtórzyła taki wypad
Gdzie jedziemy?
ojojj...to plama
myslałem że ktosik sie odezwie....ale cisza w poznaniu
nastepny termin to 15 wrzesień
1 5 W R Z E S I E Ń
Jak tak bujaka po mieście moim nowym roverkiem i patrze... to widze że tych roverków troche bujaka. więc co... nikt nie chce przyjechać na spocik
Chętnie bym się przyłączył ale niestety od miesiąca mam autko u mechanika i nie zapowiada się bym go odebrał do 25 września.
Umawiacie sie i umawiacie... Może wpadnijcie do Szumiradu!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
kuuuuurdeee
Ma ktoś pomysł jak zmontować ekipe roverową w poznaniu????
Leszczu mojej siostry ma golfa II, i co tydzień zbiera sie na spotach, ciągle wyjazdy itp, ja rozumiem że ilośc roverkowców a golfiarzy jest nieporównywalna...ale cos trzeba zrobić... czy coś
Ostati spot w poznaniu... był bez poznania. Normalnie lanie na gołą pupe nam sie należy... no ja nie mówię nie, jeśli to jakaś ładna dziewczyna, blondyna by miała mnie..... na tak.. to nie te forum
jakies pomysły????????
[ Dodano: Sob Lis 03, 2007 04:27 ]
ps. a jakieś nalepki czy cuś klubowe to są tu? gdzie to
_________________ był Poznań jest Kraków
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 10:08
wuszumaster napisał/a:
a jakieś nalepki czy cuś klubowe to są tu? gdzie to
Napisz do skarbnika (Maciej) i dostaniesz nalepki na podkładki pod tablice rejestracyjne.
Cytat:
Ostati spot w poznaniu... był bez poznania.
Może powodem było wymyślenie spotu przez gości
Coś w stylu: "robimy u Ciebie imprezę - cieszysz się ?"
Ale, że nikt nie podjechał to faktycznie boruta
BTW - powiedzcież mi drodzy poznaniacy, gdzie się w naszej okolicy znają na roverkach i nie zdzierają za dużo siana? (wymiana sprzęgła, hałasujący drążek itp.).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum