W nocy, całą Warszawe przejeżdżasz w 15 minut, a do Wisły dotrzesz w ciągu 5-10 minut. Można się napić bezalkoholowego...
Ja jestem za, tylko, że na 17:30 umówiłem się z kumplami na oglądanie meczu i piwkowanie, więc będę niesamochodowy.
Ale gdyby mnie ktoś zabrał z Centrum lub Wilanowa (zależnie od godziny), to jestem chętny.
ok. 21-21.30 będę jechał z Ursynowa, mogę Cię zwinąć.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok. 21-21.30 będę jechał z Ursynowa, mogę Cię zwinąć.
No to sie zdzwonimy, bo ja jeszcze nie wiem jak to się wszystko dzisiaj potoczy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Chłopaki dziękuję!!!! za naprawdę świetne spotkanie
Wielki dzięki dla Tomiego i Kruchego za pokazanie Warszawy nocą. Polubiłam to miasto pięknie oświetlone i bez korków
Mam nadzieję, że nie przyjdą żadne fotki z miejsc, w których był zakaz ruchu Nawet udało mi się trochę odespać więc naprawdę jest ok No i wielkie dzięki za pycha kebaba.
No i za to, że po 30 minutowym szukaniu hotelu, a w rezultacie jeżdżeniu w koło niego nie wykopaliście mnie i Ani
Buziaki i następnym razem się odzywam bo chcę jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum