Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 19:53
Marrkus napisał/a:
Filtry LPG wymienia się znacznie częściej.
Co każde 10-20 tyś km zalecana jest wymiana filtrów i fazy ciekłej i lotnej - nie dla tego że są produkcji chińskiej lub innej ale z powodu bardzo zanieczyszczonego LPG jaki jest nam serwowany na stacja benzynowych
zgadzam sie w całej rozciągłości tematu okazuje się jednak, że mam szczęście do stacji LPG, staram sie tankować na jednej a jak przyjechałem do gazowników żeby wymienic filtr po wymontowaniu starego stwierdzili że nie było potrzeby - po prostu po ponad półtora roku i prawie 50k przebiegu był czysty
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 19:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 13:45
Ja zakładałem gaz w 4-ech samochodach,w tym MG ZR 160,w warsztacie w Nowej Iwicznej koło Piaseczna. Wszystko chodzi bez zarzutu. Stag 4,reduktor Silver,wlew pod klapką,zbiornik w kole to koszt 2100 zł. I w R75 też tam będę zakładał gaz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum