_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie to nie chodzi o urazy i takie tam. Ale potem jak czlowiek chce zrobic sobie statystyki albo odniesc sie w czyms do ludzi z danego rejonu to ominie takie osoby, ktore zamiast wpisac normalnie miasto to wymyslaja jakies ciekawe okreslenia rodem z blokowisk
Warszafka, stolica, stolnica, 100lica - dla mnie to dziecinada
Chociaz sam w niektorych swoich zachowaniach od dzieci nie wiele sie roznie
A co ja mam zrobić? Ja nie chcę mieć nic wpisane bo zazwyczaj nie wiem gdzie jestem
A tak poważnie, to ja też z*ebke dostane?
MaReK napisał/a:
Maciekwawa... nie wiem jak ja to zrobilem, ale nie nagralem twoich popisow miedzy
slupkami na parkingu... bedziesz musial to powtorzyc nastepnym razem
Pewnie pauzę miałeś wciśniętą. A na zlocie maniaqa palcem w tej kwestii wytykałeś
Rover- to wiadomo:)
218- zmieniam silnik na 1.8
ZR-ospojlerowanie od zr
-T - Turrrbo
MaReK napisał/a:
Ps.
Maciekwawa... nie wiem jak ja to zrobilem, ale nie nagralem twoich popisow miedzy slupkami na parkingu... bedziesz musial to powtorzyc nastepnym razem
O kurna... ja już mam dość tego powtarzania bo już dwa słupki były za blisko:) musimy to powtórzyć ale na jakimś placu:D
Mi chodziło o to T, bo tak to wygląda, jakbyś go na kombi chciał przerobić.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A czy na (jakichś) zdjęciach przewija sie mój zastępczy Rover 0,8 T ?
Dla niewtajemnieczonych:
- 0,8 bo silnik 800cm3
- i T jak Tico
Dzisiaj rano odebrałem właśnie mojego R; kontrolę nad niesforną ostatnimi czasy mechaniczną stadniną przejął nowy komupter i wygląda na to że wszystko gra
A po ciasnych wnętrzach 2 autek, którymi miałem okazję się wozić zastępczo (Fiat 126p & Daewoo Tico) poczułem się w mojej 45'tce jak w limuzynie
MaRek:
Chce-my-fil-my! Chce-my-fil-my!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum