hehe widze ze kazdy walczy o swoje i zeby mial jak najblizej
Wpadnijcie do Zielonej Góry na początku września mamy winobranie
Ja ze swojej strony nie widze przeszkód zeby jechac na mazury czy w bieszczady. I tu i tu mnie nie było a chętnie się wybiore
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 09:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Bo wygląda na taki, w którym można połączyć "Szumirad" z "Radomiem", czy "Jachranką II".
Ci co chcą to na 6h w sobotę na tor, a reszta spacerki po lesie itp., a że z toru jest 10 km do ośrodka, to można np. przyjechać tylko na 2-3 h na tor, a resztę wypoczywać.
Wydaje mi się, że w takiej sytuacji możnaby nawet pomyśleć o zrzutce na tor, ale to już zależy od ceny i zapatrywań Zarządu.
A do tego Radom jest w miarę centralnie w Polsce, więc np. Podlasianom powinno być łatwiej dojechać niż do Wrocka, czy Szumiradu.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
z tego co pamietam to zalozenia byly takie, by zloty jesuenne byly typowo intregracyjne i nie wymagaly przejazdow samochodami w trakcie trwania zlotu (z wiadomych wzgledow ...
No więc właśnie wydaje się, że kilka osób w tym np. ja ma niedosyt zabawy autami i może pokombinować połączenie - ci co chcą to ilka godzin na torze, a ci co nie to w lesie...
I tak nigdy nie ma tak, żeby wszyscy byli i chcieli być dokładnie w tym samym czasie w tym samym miejscu...
A mi jest rybka - mogę jechać gdziekolwiek
Mimo iż jestem z Radomia, to chyba wolał bym jechać gdzieeeeeeeś daleko .... ale na torze też by się pojeździło ...
Ot - i tak dobrze i tak miło
Mogę się jutro zorientować jak wyglądają terminy w Automobilklubie (i w Klaksonie - co do Jedlni (ośrodek Releks) to jest calkiem fajnie, ale kąpiel grozi mutacją.
Dojazd do ośrodka prostą drogą (około 12 km) z Radomia na Kozienice.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jeżeli chodzi o zlot jesienny, dla mnie to bez różnicy, mogą to być Mazury, mogą to być Bieszczady, bo mam zamiar pojawić się na kolejnym zlocie
Jeżeli chodzi o sprawę odległości, o której wspomniał maciej, mi nie przeszkadza odległość w sensie przyjazdu na zlot, chodzi raczej o to, że w wariancie zarząd organizuje zlot, trzeba byłoby tam pojechać, pooglądać, ustalić ceny i takie tam. A przejazd około 500km w jedną stronę zajmuje trochę czasu, więc zloty były organizowane na podstawie możliwości organizacyjnych, które w tym względzie były ograniczone. Rozwiązaniem jest kwestia wspomniana przez macieja oraz przez Irka, czyli wariant to nie zarząd organizuje zlot
Chciałbym też nawiązać do tego, o czym wspomniał MaReK, oczywiście fajnie jest, jak jest powiedzmy sprawiedliwie, czyli każdy ma szansę pojawić się na zlocie, bo jest w tym czy w innym regionie, tutaj zgadzam się z Tobą, MaReK. Fajna byłaby również różnorodność, więc też chcieliśmy o to zadbać, było woj. opolskie, było woj. dolnośląskie, tutaj jeszcze nie odbywały się zloty ogólnopolskie
Problemem są jedynie, tak jak napisałem wyżej, możliwości organizacyjne. Ale rozwiązanie zostało zaproponowane, o czym wspomniałem
Z tego co przeczytałem, konkretne propozycje są 3: zlot integracyjny na Mazurach, zlot integracyjny w Bieszczadach oraz zlot samochodowo-integracyjny w Radomiu. Jeżeli chodzi o organizację, we wszystkich przypadkach potrzebna byłaby pomoc osób spoza zarządu. Myślę że ankieta to całkiem niezłe rozwiązanie. A kto jest chętny do organizacji zlotu lub pomocy przy organizacji zlotu w wymienionych miejscach?
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 06:32
Co do Bieszczad to jest też fajne miejscew m. Bystre koło Baligrodu można tam wynająć domki to link http://owko.bieszczady24.pl/.
Poza sezonem nie ma ruchu i ceny niskie. Dodatkowo każdy domek ma kuchnię tak że można sobie coś przyrządzić dodatkowo cały teren jest ogrodzony.
A kto jest chętny do organizacji zlotu lub pomocy przy organizacji zlotu w wymienionych miejscach?
Cóż ... poczułem się wyrwany do tablicy ...
Nie organizowałem nigdy takich spędów - ale jeśli uzyskam niezbędne wskazówki oraz pomoc merytoryczną od Zarządu - mogę pomóc.
Co prawda - jako że znam Radom - wolał bym jechać na Mazury lub w Bieszczady (przyjemność) - lecz jeśli tzw. "ogół" zdecyduje na radom - jak już pisałem - mogę pomóc.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum