Forum Klubu ROVERki.pl :: XIV ZLOT OGOLNO POLSKI - PROPOZYCJE
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
XIV ZLOT OGOLNO POLSKI - PROPOZYCJE
Autor Wiadomość
xROnx 

MG ZT

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 09:59   

hehe widze ze kazdy walczy o swoje i zeby mial jak najblizej :D
Wpadnijcie do Zielonej Góry na początku września mamy winobranie :D
Ja ze swojej strony nie widze przeszkód zeby jechac na mazury czy w bieszczady. I tu i tu mnie nie było a chętnie się wybiore :D

SPAMU¦

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 09:59   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

Markzo 

Rover 75

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 10:00   

dokładnie Brt:( niby auto moje, ja płace właściwie za wsyztko (paliwo, przeglądy) a jednak mam bardzo ograniczoną możliwość wyjazdów...

[ Dodano: Pon Sie 04, 2008 11:09 ]
W "Solince" z terminem w październiku problemu raczej nie będzie:) odnośnie cen PW dostał Brt;)

maniaq 

MG ZS

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 15:11   

jesienny to bieszczady byloby milo :)

mauzry tak srednio wydaje mi sie jesienia . na tor to w sumie kwestia checi i organizacji.

maciej 
Klubowicz

Wielki Migrator

Rover 400

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 15:23   

maniaq napisał/a:
na tor to w sumie kwestia checi i organizacji.

Hehe... Raczej tego drugiego, bo chęci to zawsze są. :)

Możemy zacząć tu:
http://www.automobilklub.radom.pl/

A noclegi np. tu:
http://www.relaks.net.pl/index.php?action=Oferta

A jak nie to:
http://www.mojekonferencje.pl/?id_mst=69
http://www.eholiday.pl/ta...poczynkowy.html
http://www.mosir.radom.pl/hotel.htm

[ Dodano: Pon Sie 04, 2008 16:30 ]
Kuba kiedyś polecał chyba też Biłgoraj:
http://www.pzm.pl/Karting...gowy__BILGORAJ_

maniaq 

MG ZS

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 15:32   

no we wrocku nie wszyscy chcieli smigac po torze, np woleli polezec w cieniu i odpoczywac ;)

wiec moze ankieta- czy tor czy miejsce typowego spotkania-integracji , a potem bedziemy sie martwic o miejsce ?

maciej 
Klubowicz

Wielki Migrator

Rover 400

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 15:39   

Ale jedno drugiemu nie przeszkadza - dlatego wskazałem ten ośrodek:
http://www.relaks.net.pl/index.php?action=Oferta

Bo wygląda na taki, w którym można połączyć "Szumirad" z "Radomiem", czy "Jachranką II". :D

Ci co chcą to na 6h w sobotę na tor, a reszta spacerki po lesie itp., a że z toru jest 10 km do ośrodka, to można np. przyjechać tylko na 2-3 h na tor, a resztę wypoczywać.

Wydaje mi się, że w takiej sytuacji możnaby nawet pomyśleć o zrzutce na tor, ale to już zależy od ceny i zapatrywań Zarządu. :)

A do tego Radom jest w miarę centralnie w Polsce, więc np. Podlasianom powinno być łatwiej dojechać niż do Wrocka, czy Szumiradu.

Irek 

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 17:43   

helo :)

z tego co pamietam to zalozenia byly takie, by zloty jesuenne byly typowo intregracyjne ;) i nie wymagaly przejazdow samochodami w trakcie trwania zlotu (z wiadomych wzgledow ;) ...

wiec lepsze MZ te strzelania z łuku, etc. :)

pozdr
irek

maciej 
Klubowicz

Wielki Migrator

Rover 400

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 18:26   

No więc właśnie wydaje się, że kilka osób w tym np. ja ma niedosyt zabawy autami i może pokombinować połączenie - ci co chcą to ilka godzin na torze, a ci co nie to w lesie...
I tak nigdy nie ma tak, żeby wszyscy byli i chcieli być dokładnie w tym samym czasie w tym samym miejscu... :D

maniaq 

MG ZS

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 18:49   

mi by sie podobal zlot w bieszczadach jesienia, ale tez posmigac po torze zawsze milo ;) wiec co by nie bylo dla mnie ok.

bieszczady n aintegracje sa ok , natura , zacisze ;)

own 

MG ZR

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 19:17   

Na mazury bym się pisał... jestem jak najbardziej :ok: . Ciekawe bardzo tereny i odległość do 200km też może być.

argail 

Rover 75

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 19:21   

A mi jest rybka - mogę jechać gdziekolwiek ;)))
Mimo iż jestem z Radomia, to chyba wolał bym jechać gdzieeeeeeeś daleko .... ale na torze też by się pojeździło ...
Ot - i tak dobrze i tak miło ;)
Mogę się jutro zorientować jak wyglądają terminy w Automobilklubie (i w Klaksonie ;))) - co do Jedlni (ośrodek Releks) to jest calkiem fajnie, ale kąpiel grozi mutacją.
Dojazd do ośrodka prostą drogą (około 12 km) z Radomia na Kozienice.

Markzo 

Rover 75

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 19:22   

obok tego ośrodka solinka, jest wypożyczalnia quadow z torem:D więc też może byc ciekawie:)

herc 

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 20:53   

W tym ośrodku Solinka miałem już przyjemność być i jest naprawdę super :) więc ja jestem za Bieszczadami :D

emes 

Członek Zarządu
skarbnik

Wysłany: Wto Sie 05, 2008 22:12   

Jeżeli chodzi o zlot jesienny, dla mnie to bez różnicy, mogą to być Mazury, mogą to być Bieszczady, bo mam zamiar pojawić się na kolejnym zlocie :-)

Jeżeli chodzi o sprawę odległości, o której wspomniał maciej, mi nie przeszkadza odległość w sensie przyjazdu na zlot, chodzi raczej o to, że w wariancie zarząd organizuje zlot, trzeba byłoby tam pojechać, pooglądać, ustalić ceny i takie tam. A przejazd około 500km w jedną stronę zajmuje trochę czasu, więc zloty były organizowane na podstawie możliwości organizacyjnych, które w tym względzie były ograniczone. Rozwiązaniem jest kwestia wspomniana przez macieja oraz przez Irka, czyli wariant to nie zarząd organizuje zlot :-)

Chciałbym też nawiązać do tego, o czym wspomniał MaReK, oczywiście fajnie jest, jak jest powiedzmy sprawiedliwie, czyli każdy ma szansę pojawić się na zlocie, bo jest w tym czy w innym regionie, tutaj zgadzam się z Tobą, MaReK. Fajna byłaby również różnorodność, więc też chcieliśmy o to zadbać, było woj. opolskie, było woj. dolnośląskie, tutaj jeszcze nie odbywały się zloty ogólnopolskie :-)

Problemem są jedynie, tak jak napisałem wyżej, możliwości organizacyjne. Ale rozwiązanie zostało zaproponowane, o czym wspomniałem :-)

Z tego co przeczytałem, konkretne propozycje są 3: zlot integracyjny na Mazurach, zlot integracyjny w Bieszczadach oraz zlot samochodowo-integracyjny w Radomiu. Jeżeli chodzi o organizację, we wszystkich przypadkach potrzebna byłaby pomoc osób spoza zarządu. Myślę że ankieta to całkiem niezłe rozwiązanie. A kto jest chętny do organizacji zlotu lub pomocy przy organizacji zlotu w wymienionych miejscach? :-)

Markzo 

Rover 75

Wysłany: Wto Sie 05, 2008 22:19   

ja mogę pomóc z tą "Solinką" :) tylko co konkretnie itp oraz czy to ma być napewno tam:)

Olo12 

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 06:32   

Co do Bieszczad to jest też fajne miejscew m. Bystre koło Baligrodu można tam wynająć domki to link http://owko.bieszczady24.pl/.
Poza sezonem nie ma ruchu i ceny niskie. Dodatkowo każdy domek ma kuchnię tak że można sobie coś przyrządzić dodatkowo cały teren jest ogrodzony.

argail 

Rover 75

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 06:39   

emes napisał/a:
A kto jest chętny do organizacji zlotu lub pomocy przy organizacji zlotu w wymienionych miejscach?

Cóż ... poczułem się wyrwany do tablicy ... ;))
Nie organizowałem nigdy takich spędów - ale jeśli uzyskam niezbędne wskazówki oraz pomoc merytoryczną od Zarządu - mogę pomóc.
Co prawda - jako że znam Radom - wolał bym jechać na Mazury lub w Bieszczady (przyjemność) - lecz jeśli tzw. "ogół" zdecyduje na radom - jak już pisałem - mogę pomóc.

gregor68 

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 19:32   

Generalnie nam pasuje gdziekolwiek ale pomykalibyśmy po torze, pogonilibyśmy po lesie(za grzybami ) więc obstawiamy Radom. :wink:

kolin 

Wysłany: Pon Sie 11, 2008 10:42   

Radom by mógł być, może jakaś ankieta gdzie to by chciał zlot... bo też bym się chciał pojawić i was poznać :mrgreen:

Senn 

Rover 800

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 22:14   

Pany, a kiedy ten zlot mialby mniej wiecej byc?

Odpowiedz do tematu