Jeszcze nie wiem bo na wyniki nie czekałem. Ja jeżdżę w klasie z CC, SC a to nie są wolne fury bo są osoby które nawet generalkę potrafią wygrać w takim przygotowanym SC. Dla mnie to zabawa. Szczególnie tak jak dziś
Przez większość czasu padało, później zaczęło przesychać. Latałem bokami mocno a że jeździłem próby jako jeden z pierwszych to leciałem jeszcze na mokrym w ostatnich próbach. Opony tylne mam strasznie kiepskie a do tego mokro spotęgowało to że większość zakrętów przeleciałem bokiem. Raz na wolnym przejeździe obróciło mnie. A że z tyłu mam większe hamulce to dodatkowy problem był. Dohamowanie w zakręcie i było kolorowo Nie było trzeba ręcznego używać.
Na koniec był bonus, ponowne pokonanie trasy. Było już prawie sucho. Wtedy samochód się kleił i pomimo że cały czas miałem zawieszenie skręcone na miasto udało się zrobić czas jak np. 205 GTI wybebeszone.
Nie jest źle ale sporo jest do poprawy w mojej technice jazdy. Trzeba jeździć, jeździć, jeździć....
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
No takie zycie, na bemowie to takie wokol trzepaka troche wiec male autka jak sej itp latwo smigaja i kreca sie. Im wieksze auto tym trudniej ale tak jak mowisz, jezdzic, jezdzic, jezdzic Ja z go pro jezdzilem i tez czasem sie zastanawiam, jak ja te rece na kierownicy trzymam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq, ja nie muszę oglądać żeby zdać sobie sprawę z tego jak trzymam ręce i jak kręcę kółkiem. Kilka razy wczoraj zdarzyło mi się podczas jazdy o tym przypomnieć pomimo tego że moje kręcenie w niczym mi nie przeszkadzało
Za miesiąc kolejna pojeżdżawka
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Ja ZS-em na kielcach bylem najslabszym autem ale to nie sama moca sie jedzie, jeszcze zawias, opony, kierowca w kazdym z tych elementow mozna nadorbic.
Ja moze jeszcze na dobicie gdzies pojade jak starczy czasu i kasy...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum