Z nowych rzeczy.
Hamulce mam zamiar ogarnąć w niedługim czasie, niedawno skóra wyczyszczona i nasmarowana smalcem Deska mam nadzieję zaraz po weekendzie majowym będzie wyglądała jak nowa.
Jest też "nowe" turbo, zaczynam kompletować pozostałe graty (DV, flansze, rurki, IC) by je założyć.
Ela, Marek, dziękuję
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 14, 2015 17:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ależ ta kupeta jest piękna, nie wiem czemu my jeszcze spota nie zrobiliśmy na mieście. Ostatnio widziałem identyko 800tkę pod starostwem i nawet zawróciłem bo myślałem, że to Ty, ale niestety to nie było coupe
Ty dobrze wiesz, jak ja Tobie zazdroszczę!
Mam taką cichą nadzieję, że spotkamy się na Zlocie letnim i dasz mi chociaż wsiąść do środka
Patrzenie jak Galeon ożywa, jest czymś wspaniałym dla mnie.
Dobra, bo zaraz się rozkleję, sprzedam dom i będę Tobie wysyłał oferty kupna
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Chinole, widziałem je na spocie w zakopcu, świecą bardzo fajnie ale jak widać zwykła żółta jest sporo jaśniejsza od tych nowych.
AndrewS, 10kkm? TO dla mnie może to być jakieś 3-4 lata
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Z żarówkami różnie bywa kiedyś kupiłem jakieś niby philipsy które miały być białe. Faktyczie byly, ale to chyba jakies chińskie podroby bo u nas nigdzie więcej nie widziałem. Do dziś mam po nich pamiątkę, wypalony klosz reflektora na środku
Jak to mówią, gdy coś się popsuje jest powód do zmian
Ostatnio po przejażdżce zauważyłem że z jednej strony zderzak odchylił się mocniej niż zawsze. Pociągnąłem i okazało się że jeden ślizg puścił. Po wyjęciu okazało się że jest totalnym szrotem.
Nowy na rimmerbros niedostępny więc było trzeba coś trwałego stworzyć. Ceowniki aluminiowe i jest nowy ślizg. Tak to wygląda:
Przy okazji z uwagi na to że tył bardzo ładnie wyglądał (żadnej rdzy) poleciałem wszystko bitgumem co jest pod zderzakiem:
Zderzak już siedzi, jutro montaż nadkoli i można dalej śmigać.
Big Break Kit już siedzi, docieram hamulce
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum