Po tym co "fani" motoryzacji zaprezentowali na spocie klasyków - kolejny spot klasyków się tam już nie odbędzie, bo Aleja Bielany cofnęła zgodę na organizację spotów na ich parkingu.
Po prostu zrozumienie definicji klasyka wśród sporej liczby uczestników ostatniego spotu pozostawia wiele do życzenia
Wiecej informacji na grupie "Wrocławskie Spotkania Klasyków".
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 12, 2016 11:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bedzie jakies ? kiedys spotkanie we wrocku?!? bo jak bym mial wolne od pracy,a mam 80 km do Wrocka to spotkal bym sie z chlopakami co Mg i R-ki maja.
Bo u Siebie w Miescie kilka R-ek smiga ale watpie by ktos tu na forum byl z Kępna ...
Pozdrawiam!
Nie ma co sie innymi kolegami zniecheconymi przejmowac... Ja chetnie bym pojechal na Wrocek i spotkal sie z 2-5 wlascielami R-ki czy MG zwlaszcza Ci co maja MG V6, bo jak cos rozwazam w niedalekiej?dalekiej? przyszłosci sprawic Sobie kolejnego Anglika z kierownica po normalnej stronie i podpytał bym co i jak, a własciciel jesli by sie zgodził to przejazd krótki na zachete bym chetnie spróbowal
...
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
no 190 akurat nie mam, ale mam 180 w automacie. No mój 150 manual
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Hej, Wrocław i okolice!
ja wiem, że dużo nas nie ma i jakoś chęci brak ale może jednak się ruszymy trochę? zimno jest to trzeba trochę auta rozgrzać! Może jakieś nowe twarze się pojawią - ostatnio dużo Roverków i MG widuje na ulicach...
Ja jak cos jade 13 do Wrocka i własnie do Magnolii na delikatne zakupy i do kina raczej wiec w razie W pisze się na jakies spotkanie z Roverowiczami jeszcze ktos? cos?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum