Od dwóch dni zbieram się co napisać i nie wiem.
Obecnych na pogrzebie proszę by zapalili Emilowi w moim imieniu świeczkę
W takich chwilach po prostu brakuje słów.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 14, 2015 18:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Od wczoraj od kiedy się dowiedziałem nie mogę się pozbierać, chłop był 2 lata młodszy ode mnie, nie mogę uwierzyć, po prostu nie wierzę...........
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Dzisiaj uczestniczyliśmy w ostatnim pożegnaniu Emila. 3 przedstawicieli klubu bezpośrednio w pogrzebie, wszyscy z nas na pewno duchem i myślą była dzisiaj choć przez moment z naszym Kolegą.
Uczciliśmy jego pamięć udziałem w mszy pogrzebowej, ceremonii przy grobie jak i złożyliśmy wieniec od Koleżanek i Kolegów z Klubu ROVERki.pl.
Tuż po pogrzebie udało nam się porozmawiać chwilę z rodziną i bliskimi, przekazać wyrazy współczucia w imieniu wszystkich członków klubu.
W całej sytuacji pocieszający jest fakt, że Emil zdążył zaszczepić pasję u swojego syna – Gabriela. Ten z kolei już planuje kontynuację prac przy Roverze. Gabriel obiecał uczestniczyć w życiu klubu, w tym również pojawiać się na zlotach jak tylko wszystko dobrze pójdzie: zda egzamin na prawo jazdy i ogarnie temat Rovera. Na pewno będzie mógł liczyć na naszą pomoc!
Gdyby ktoś celowo lub przejazdem był w Lubaniu i chciał zapalić świeczkę na grobie Emila, to poniżej jest plan cmentarza z orientacyjnym miejscem ostatniego spoczynku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum