Informuję wszystkich, iż pojawił się nowy, nieco zmodyfikowany harmonogram zlotu.
Ponadto zmieniła się nam druga baza noclegowa. Udało nam się wczoraj załatwić miejsca w ośrodku bliżej położnym niż Leśna Polana.
A na koniec, pojawił się Harmonogram Walnego Zgromadzenia, które odbędzie się w piątek 28.05.
walkie, rozumiem, że opłata zlotowa dla sympatyków - 60 PLN wynosi od właściciela autka - tak? Osoba towarzysząca już nie płaci??.
Wybaczcie te pytania ale pierwszy raz będę na zlocie
_________________ Na sprzedaż 4 szt opon Uniroyal Rally 550 - 205/55/R15 - bieżnik 6,4mm cena 400zł za kpl.
Tomas220, generalnie kluczem jest kolejność zapisów i kolejność wpłacania zaliczek.
Może się jednak okazać, że ktoś kto zapisał się później będzie w tym pierwszym hotelu. Sytuacja taka ma miejsce wówczas gdy, w pierwszym hotelu zwalnia się miejsce (nie każdy zostaje na cały zlot) a ktoś dojeżdża później i wchodzi na zakładkę.
Jeśli chodzi o odległości, to pytanie do Brt bardziej. Ja jestem kobietą więc dystansu nie potrafię określić jak dla mnie to jakieś 300 metrów.
Odległośc to ok minuta jazdy samochodem dookoła, a na skróty przez las to jakieś 200 - 300m max. Wiele czynników było branych pod uwagę przy układaniu miejsc, nie ma prostego klucza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum