dopoki nie pojawia sie zdjecia i bicos nie opatentuje go, to mozemy sobie dorobic
Proszę bardzo, dla wszystkich zainteresowanych,
oryginalny, czteroczęściowy klucz do świec.
Ma mocny uchwyt, ergonomiczny kształt i charakterystyczną
zielono czarną obudowę
Proszę bardzo, dla wszystkich zainteresowanych,
zielono czarną obudowę
....Proszę bardzo, dla wszystkich zainteresowanych,
zielono czarną obudowę ...
thef napisał/a:
...Polak potrafi
zgodnie z którąś tam zasadą dynamiki ... czyli: "masz głowę i ..uj to kombinuj"
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
No ale sie udalo Odkrecilismy swieczuszki jedna po drugiej...
Szkoda, ze nie mielismy przyrzadu do pomiaru kompresji, zaoszczedziloby nam to wielu cennych minut... moze wtedy od razu zaczelibysmy od zrzucenia glowiczki
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Szkoda, ze nie mielismy przyrzadu do pomiaru kompresji
Klucza do świec też teoretycznie nie mieliście, ale świece odkręciliście. Nie powinno więc być problemu i z przyrządem do kompresji - na pewno następnym razem coś wymyślicie.
Zazdroszczę Wam tego spotu.... i pozdrawiam Wszystkich inżynierów .
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
W przyszla niedziele proponuje wymienic przeplywomierz w aucie maniaq
a coś mu szwankowało?
jakoś nie odnotowałem, ale z drugiej strony też się za bardzo nie przyglądałem
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
No zlosliwosc rzeczy martwych, ze kontorlka mi wyskoczyla w drodze na spot Dzieki Mariuszowi udalo sie zdiagnozowac kompem co nie dziala. Ja mam nadzieje, ze operacja przeplywka skonczy sie jutro, najdalej w piatek, takze chlopaki szykujcie cos lepszego na spot. Jakis program do bocka zrobimy czy co >?
Ja planuje wygluszyc srodek bo mnie irytuja te skrzeczace plastiki , ktos chetny do pomocy, tylko ze frajdy z kluczami do swiec pewnie nie bedzie - zwykly krzyzak albo plaski i do boju
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum