Co Wy tam wiecie. to JA bylem najlepszy na macie. jako jedyny mialem czas "T" - czyli turbo tobrze
A tak swoja drogą ciekawe czy ktoś zrobil focie jak mnie zaczelo obracac na zakrecie......chcialbym to zobaczyc
..
...
.... pewnie nie bo ja w koncu tylko xROnx.....
Ja nie wiem czy sie udalo. Zly jestem na siebie, ze z Wiolka krecilismy ten sam w sumie luk tylko z roznych ujec... A zakret asfaltowy pelny byl ciekawszy bo szlo sie tam pelnym ogniem i niektorych stawialo bokiem No coz... czlowiek cale zycie uczy sie na bledach
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
panowie, ja niestety jestem po maxie zarobiony, koszmarny tydzien mam troszke fotek, rowniez waszych panowie. jak sie ogarne moze kolo niedzieli to cos podesle. na razie przygotowalem pojedyncze foty , wiec prosze cierpliwosci... przepraszam ze tak dlugo O_o
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja się tylko pochwalę, że z tego co widzę to mimo mojego 12-stego miejsca to w "klasie 1.6" Byłem pierwszy :D:D:D Mowa oczywiście o macie. 1/4 przypłaciłem lekko przyjaranym sprzęgłem. Trzeba się będzie pouczyć porządnie startować na prostej
Patrząc w takich kategoraiach moja 9tka na macie z najsłabszym silniczkiem wychodzi chyba najlepiej ze wszystkich Czyli nie jest aż tak ważna zawartość pod maską
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Swoją drogą nie wiem czy następnym razem nie warto porobić jakiś kategorii... Ale może się okazać, że w każdej kategorii będą po 3 samochody. Co za tym idzie nagroby dla każdego
O! I do tego trzeba dążyć
Chciałbym też skromnie zaznaczyć, że ze zlotów zarządu obecnej kadencji jest najwięcej zdjęć w galerii klubowej
Dobra, dobra, emes, nie przechwalaj się, bo to tylko kwestia popularyzacji fotografii cyfrowej i braku smokrytyki autorów.
Np. ja na Zlocie w Miedzianej zrobiłem chyba około 70-80 zdjęć, a tu 372...
Przyczym ilość naprawdę dobrych zdjęć jest porównywalna...
Moim zdaniem właśnie jest ich dużo za dużo i trzeba mieć BARDZO DUŻO samozaparcia, eby wszystkie obejrzeć, a jak się znudzi 100 średnio ciekawymi zdjęciami, to się nie dotrze do tych 10 superfajnych...
Moim zdaniem tak 3 miesiące po każdym Zlocie, jak się już wszyscy nacieszą, należałoby usiąść jeszcze raz, i autorytarnie i nieznosząc sprzeciwu, przejrzeć galerie i wybrać powiedzmy po 30-50 najciekawszych w każdej kategorii.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dobra, dobra, emes, nie przechwalaj się, bo to tylko kwestia popularyzacji fotografii cyfrowej i braku smokrytyki autorów
Wiedziałem, że to nie pozostanie bez komentarza
maciej napisał/a:
trzeba mieć BARDZO DUŻO samozaparcia, eby wszystkie obejrzeć, a jak się znudzi 100 średnio ciekawymi zdjęciami, to się nie dotrze do tych 10 superfajnych
Obejrzałem wszystkie zdjęcia ze zlotu w Dzierżoniowie, dodane do galerii klubowej Oglądanie szybko się nudzi, właśnie ze względu na ilość zdjęć, szczególnie, że część z nich się prawie powtarza, bo jakby nie było, sporo osób wybierało podobne kadry
maciej napisał/a:
tak 3 miesiące po każdym Zlocie, jak się już wszyscy nacieszą, należałoby usiąść jeszcze raz, i autorytarnie i nieznosząc sprzeciwu, przejrzeć galerie i wybrać powiedzmy po 30-50 najciekawszych w każdej kategorii
Chciałbym też skromnie zaznaczyć, że ze zlotów zarządu obecnej kadencji jest najwięcej zdjęć w galerii klubowej
A to chyba nie nasza zasługa...
Podziękuj powszechnemu dostepowi do aparatów cyfrowych i innych bajerów.
maciej napisał/a:
Moim zdaniem właśnie jest ich dużo za dużo i trzeba mieć BARDZO DUŻO samozaparcia, eby wszystkie obejrzeć, a jak się znudzi 100 średnio ciekawymi zdjęciami, to się nie dotrze do tych 10 superfajnych...
Moim zdaniem tak 3 miesiące po każdym Zlocie, jak się już wszyscy nacieszą, należałoby usiąść jeszcze raz, i autorytarnie i nieznosząc sprzeciwu, przejrzeć galerie i wybrać powiedzmy po 30-50 najciekawszych w każdej kategorii.
Popieram w całej rozciągłości. Ostatnio mi też ten pomysł chodził po głowie. Bo ileż można oglądać zdjęcie tego samego auta w 17 podobnych ujeciach.
Nie nie, w żadnym razie, nawet tak nie pomyślałem, to tylko takie spostrzeżenie w formie żartu Ale tak sobie myślę, że gdyby liczba umieszczanych zdjęć w galerii klubowej przekładałaby się na liczbę przyjeżdżających na zloty, to byłoby fajnie, a każdy ośrodek otoczony byłby chyba polem namiotów
walkie napisał/a:
Ostatnio mi też ten pomysł chodził po głowie
To co, może wprowadzimy ten plan w życie licząc od tego zlotu? Można byłoby też o tym pomyśleć przy okazji przenoszenia treści na nową stronę klubową. Byłby porządek, a galeria zyskałaby na jakości pod względem umieszczonych w niej zdjęć
To co, może wprowadzimy ten plan w życie licząc od tego zlotu? Można byłoby też o tym pomyśleć przy okazji przenoszenia treści na nową stronę klubową. Byłby porządek, a galeria zyskałaby na jakości pod względem umieszczonych w niej zdjęć
Spoko, nawet nie od tego zlotu tylko przelecieć wszystkie galeriw i wywalić duble i szajs. Chciałeś mieć coś drobnego do roboty.
Spoko, nawet nie od tego zlotu tylko przelecieć wszystkie galeriw i wywalić duble i szajs. Chciałeś mieć coś drobnego do roboty.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum