Ogolnie dla mnie to gdziekolwiek ale fajnie bylo by jakis termin wstepnie ustalic.Nie ma mnie w kraju 2 tyg w kazdym miesiacu wiec musial bym to jakos ulozyc.Radom mam najblizej ale jak na weekend to i Mazury i gory sa dobre
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
jakbym słyszał swojego byłego kierownika który kazał biegać w terenie podczas deszczu kiedy to on sam siedział w aucie - taki OT
anyway jesien tez ma swoje plusy
no i jak Roverkowicze, coś wiadomo w temacie zlotu???
No własnie ludzie montujmy coś szybciej...
Ostatnio byłem zlocie VW w Ustroniu zgromadzili ponad 60 aut aż miejsca brakowało
a sama imprezka była niesamowita i oczywiście dwudniowa Miło by było się tak spotkać Roverkowicze..
Chciałbym się pojawić na tym zlocie. Może np. 26, 27 ,28 wrzesień?? To tylko podsunięcie daty nie musicie sie zgadzać. W końcu jestem tylko sympatykiem a ni klubowiczem więc dużo do gadania nie mam. A co do miejsca to na mazurach byłoby fajnie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
A ja jestem przeciw z bardzo prostego powodu, który podałem też już pod rozwagę Zarządowi:
Poprzednie Zloty, oprócz Garczyna 4 lata temu (Kaszuby) odbywały się w rozsądnym promieniu od geograficznego środka Polski (Jachranka * 2, Wilga * 2, Cedzyna, Miedziana, Soczewka, Kazimierz Biskupi, Radom), ostatnie dwa Zloty odbyły się na południowym-zachodzie, teraz znów Bieszczady, czyli najdalszy koniec Polski - 983 km najkrótszą i 1145 km najszybszą drogą ze Świnoujścia do Wołosatego, 722 km z Puńska, 748 km z Bogatyni w jedną stronę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Rozglądam się za ofertami.
W Bieszczadach mam upatrzonych kilka ośrodków. Za nimi przemawiają korzystne ceny, moc atrakcji i piękno Bieszczad.
Mam też coś w Nieporęcie, też całkiem przyjemna oferta. Szukam jeszcze czegoś w centralnej Polsce.
Mazury - napisałam do ośrodka, który podał Marek i tego od Ciebie macieju, na razie brak odpowiedzi.
I specjalnie dla Maćka - szukam czegoś w okolicach Szczecina
Jak już będę miała zebrane konkretne oferty, z konkretnymi terminami to zrobię ankietę. Mam nadzieję, że uda mi się do środy.
To tyle na razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum