Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Sro Sie 24, 2011 11:05
Panowie kiedy i gdzie i może pomyślimy
[ Dodano: Sro Sie 24, 2011 12:03 ]
No i czekam na lakier mam akrylowy więc taniutki na następny rok przemaluje całe auto bo słaby lakier teraz siąść i skończyć zderzaki ale mało mam czasu
[ Dodano: Sro Sie 24, 2011 12:05 ] Markzo, Dokładniej to z Kolbuszowej jestem
nie przesadzaj, u mnie tez dziura na dziurze a daje rade w zs 205/40/17 i w coupe tak samo, jak mu dasz -30 i fele 15 nie bedzie zle, Kozik tak ma i wyglada super a wieszac sie nie bedzie wszedzie przeciez
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Sro Sie 24, 2011 17:26
Mam przednie sprężyny H&R do założenia ale się waham wiem że powiecie czemu sam przód ale dlatego że tył siedzi niżej bo już mam gaz i butla go dociążyła:)
Jago, jeśli myślisz, że przy takim zestawie będziesz zadowolony z trakcji to się mylisz...
Tył będzie niestety miękki... Wygląd to nie wszystko
Poza tym twarde sprężyny mniej się uginają, więc nie byłoby tak naprawde różnicy między przodem a tyłem
Dziwne że ja pas przedni i zderzak dostałem Pocztą Polską. Zresztą nie żyjemy w średniowieczu by skazywać się tylko na usługi Poczty Polskiej. Tym bardziej że firmy kurierskie mają bardzo konkurencyjne usługi i ceny.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum