Gacor, alexi, niestety nie mogę wrzucić jeszcze raz tutoriala ponieważ utraciłem dysk twardy z laptopa (uszkodzenie mechaniczne) i niestety wszystko przepadło. Możliwe ze "camaro17" bedzie miał tego tutka. Zapytajcie.
Pozdrawiam
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
tommyyogi, przypomnij sobie jak się ten plik nazywał to poszukam bo w moim bagnie dokumentowym cuda się dzieją a bankowo go ściągałem bo też w boczkach mam materiał zmieniony.
Ja czekając na plik z tym poradnikiem zrobiłem sobie boczki malując tą gąbkę Spreyem Strukturalnym do zderzaków i musze się pochwalić że wyszło bardzo ciekawie wygląda jak materiał jedynie co to jest twarde i chropowate ale lepsze to niz brzydka goła gąbka
No i o to mi chodziło Kiedyś dostane weny to myślę że oklei się to jakimś materiałem a póki co jeżdżę tak wygląda to zdecydowanie lepiej niż goła gąbka A dodam że są różne kolory tej farby strukturalnej do zderzaków ja użyłem czarnej bo taka miałem z malowania chromów ale jest też jakaś szara i beżowa
Witam,
Czy mógłby ktoś podesłac link lub mail'em wysłać ?
na czasie zamierzam wymienić odklejoną podsufitkę, a takżę boczki i może fotele obszyć skórą beż + brąz (romby z białej nici) ale to zobaczymy jeszcze
_________________ "Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."
Witam,
Czy mógłby ktoś podesłac link lub mail'em wysłać ?
na czasie zamierzam wymienić odklejoną podsufitkę, a takżę boczki i może fotele obszyć skórą beż + brąz (romby z białej nici) ale to zobaczymy jeszcze
Sorka za odkop, ale na gwałt potrzebuję tego tutka. Jakby ktoś mógł, to prosiłbym o wrzucenie go na jakiś hosting, albo bezpośrednio do mnie na pocztę (ram96@o2.pl). U mnie boczki się niestety posypały do reszty -.- podsufitka zresztą też.
Również odkopię. Czy ktoś mógłby wrzucić jeszcze raz ten tutorial? Niestety ten z ostatniego linku też nie działa, a może będę miał chwilę to bym to zrobił.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Wto Wrz 29, 2015 20:50
Witam!!! Mi również boczki zaczęły się sypać . Ma ktoś może jeszcze tego tutka ? Bo nie mam pojęcia ja to ugryźć . Może być na e-maila marek501@op.pl
pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum