Czyli do polifta (na cewce) ma być kabel z vaga.. ten kabel podłaczam do telefonu i moge sie bawić ?
no i cały misterny plan w ....du..
Ani moj LG ani Prestigio nie obsługuje OTG...
MEMS_Diag, nie masz jakiegoś patentu aby to właczyć z komputera ?
Kabel do vaga ma co drugi mój kumpel wiec sobie pożycze od kogos.. tylko żeby MEMS'a odpalić i połączyć.
Wysłany: Czw Kwi 07, 2016 16:41
Witam. Nie testowałem tego, ale czytałem , że podłączenie huba USB z zewnętrznym zasilaniem potrafi załatwić problem z nieobslugiwanym otg. (zasilanie to 5V) Można też potestować androida x86. Po wpisaniu w Google otwiera się strona z projektem przeportowanego z arma na x86 Androidem Live. Odpalałem kiedyś kilka dystrybucji na ibm x41 tablet i na motion ls800. Powodzenia.
A ja mam problem.
Kupiłem kiedyś apkę, wszystko śmigało. Teraz chciałem ją ponownie ściągnąć i na tym samym urządzeniu nie działa. Doszło coś w aplikacji co potrzebuje GPS, mój tablet go nie posiada.
Czy mogę gdzieś znaleźć starszą apkę gdzie nie jest wymagany GPS?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
greg nie wiem czy cos u Ciebie sie z apka nie dzieje..
Ja wczoraj pobierałem i normalnie odpala pomimo, że gps ani nic z nim zwiazanego nie właczałem odpaliła od strzała i nie pytała ani nie prosiła o włączenie
greg nie wiem czy cos u Ciebie sie z apka nie dzieje..
Ja wczoraj pobierałem i normalnie odpala pomimo, że gps ani nic z nim zwiazanego nie właczałem odpaliła od strzała i nie pytała ani nie prosiła o włączenie
Urządzenie na którym odpalasz apkę ma GPS? Odpalasz wersję lajt czy full?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
wersja lajt
Owszem posiadam gps ale moduł jest nie właczony..
jak tylko przypomne sobie haslo do konta google play to pobiore memsa na laptopa i mam nadzieje jeszcze dziś spróbuje odpalić
[ Dodano: Sro Kwi 13, 2016 13:56 ]
Ma ktoś moze APK, Memsa na telefonie ?
Próbuje od 2 dni pobrać APK na komputer i nie moge.. przez wtyczke w google chrom sie nie moge zalogować a strona apps.evozi nie chce mi tego pobrać..
Wysłany: Czw Cze 23, 2016 19:55
Witam. Odnalazłem co powoduje błąd 2 w 1 kolumnie i 5 w drugiej. Komunikat błędu pojawia się po odpięciu mapsensora. Muszę podmienić więc mapa. Byś może to to jest winą losowego gaśnięcia silnika.
Witam. Odnalazłem co powoduje błąd 2 w 1 kolumnie i 5 w drugiej. Komunikat błędu pojawia się po odpięciu mapsensora. Muszę podmienić więc mapa. Byś może to to jest winą losowego gaśnięcia silnika.
może najpierw popraw luty na nóżkach mapa
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 21:30
Witam. Wymontowałem komputer. Luty i 12k sprawdzone i są ok. Za to wężyk od króćca w obudowie do czujnika motoroli był pełny oleju. Po wyczyszczeniu praca silnika znacznie się poprawiła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum