generalnie jak ktoś ma rovera z silnikiem serii k to niech się zastanowi czy przyjeżdżać, bo mamy takie osoby w grupie, które przepowiadają HGF, 3 osoby już się o tym przekonały
o nieeeeee paparazzi uwiecznili tylko moje upadki buuuuu
dzięki za miłą atmosferę i zabawę mam nadzieję ze Margoski następnym razem będę na lodzie
już wiadomo dlaczego Harry tak bardzo chciał iść na łyżwy
nie pasaż to na na dawnej włókniarzy przy realu (jest takie małe rondo na terenie parkingu bliżej włókniarzy ) dosłownie na wysokości Mcdonalda na przeciwko. Czyli jeszcze bliżej mówiąc tuż przed wjazdem na wiadukt a Makro jest spory kawałek dalej więc moglibyśmy Cie nie dojrzeć
Dzięki Harry, w sumie to miałem.
Niestety imprezy niepodległościowe, np w stolicy przyćmiły moje imieniny.
Akurat Olsztyn odwiedzałem w czwartek-piątek.
[ Dodano: Pią Lis 18, 2011 19:37 ]
Halo łódzkie, co to za jesienne spanie
Po rozmowie z wyderem, mam więcej konkretów, co do najbliższego spota
Wstępnie umawialiśmy się na sobotę 26 listopada, aby nie trzeba było na drugi dzień wstawać do pracy (choć wyjątki się pewnie znajdą).
Plan na sobotę jest następujący:
* ~17:00-17:30 spotykamy się na parkingu i delektujemy się osarrowym ciastem i gorącą słodką/gorzką herbatą
- miejsce ostatni kryty poziom parkingu Galerii Łódzkiej przy Mickiewicz ( trochę mniej zimno będzie )
* ~19:00 - wejście na teren STRATOSFERY w Manufakturze, gdzie będziemy pokonywać grawitację
* ~20:00 - 20:30 coś wymyślimy na miejscu i wspólnie spędzimy wieczór.
Dobrze by było, aby dość szybko poznać liczbę osób zainteresowanych wspinaczkowym spotem i odpowiednio wcześniej zarezerwować ścianki (i określić ich ilość).
Wejście do Stratosfery mamy sponsorowane
Należy tylko pamiętać o lekkich butach na ściankę (tenisówki, halówki ponoć mogą być).
Pozdro
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez MARGOS Pią Lis 18, 2011 21:30, w całości zmieniany 1 raz
ja jestem za
gorzej tylko z butami bo zadnych tenisowek nie posiadam no ale moze jakies miekkie plaskie tez sie nadadza ze sportowych nie wiem bo jestem prawiczkiem w tych sprawach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum