19 września Fundacja Passion 1 wspólnie z mieszkańcami Kolonii Śliwice zapraszają na tereny fabryki FSO na imprezę Praga Moją Pasją. Od godzin popołudniowych zaplanowaliśmy dla was szereg atrakcji między innymi wydarzenia kulturalne i artystyczne, zajęcia sportowe, gry, warsztaty plastyczne dla najmłodszych, a dla tych młodych tylko duchem ekspozycja motoryzacyjna FSO. Wieczorem zapraszamy na krótką kronikę filmową oraz kino plenerowe. W międzyczasie będzie można podejrzeć jak powstaje instalacja artystyczna. Wszystkiemu towarzyszyć będzie oprawa muzyczna, którą zapewnią zaproszeni muzycy i DJe. Jeśli ktoś zgłodnieje i będzie spragniony przez cały dzień i wieczór towarzyszyć nam będą dania wege i burgery z zaprzyjaźnionych foodtrucków. Po softy i coś mocniejszego zapraszamy do baru. Na zakończenie odbędzie się impreza muzyczna, która potrwa tak długo jak pozwolą wam na to siły!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< MIEJSCE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Żerań FSO, budynek nr 93 po zakładowej straży pożarnej, wejście przez bramę nr 3 przy ul. Aleksandra Kotsisa
Z przystanku należy kierować się na ul. Aleksandra Kotsisa, na końcu której znajduje się brama wejściowa nr 3 z napisem WITAMY / WELCOME FSO
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< PROGRAM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
PIKNIK 14:00-19:00
_Zajęcia z Jogi, Kettlebell, Nordic walking
_Rozmowy o zdrowym odżywianiu
_Kurs pierwszej pomocy
_Konkurs historyczny
_Zajęcia plastyczne dla młodzieży i dzieci
_Ekspozycja zabytkowej motoryzacji FSO
KRONIKA i POKAZ FILMOWY 19:00-21:00
_Krótka kronika filmowa FSO
_Wieczorne kino plenerowe
Fundacja Passion 1 / Rada Koloni Śliwice / FSO / Movement support & events / Youngtimer Warsaw / Radio Praga / Radio Kampus / Salon Olivka / ROVERki / CUDowne zdrowie / Joga Shala - Praska Szkoła Jogi / Media Elite / Stowarzyszenie Serduszko dla Dzieci / Czarodziejski Dworek / F1 Karting / PartyMap / waw4free / Maligrajki / Kurier Praski
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 17, 2015 13:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam Was i zapraszam serdecznie już jutro na imprezę, którą organizuję z fundacją Passion1. Co prawda już nie mam swojego R25 ale mam do marki Rover, MG ogromny sentyment dlatego będzie mi bardzo miło jak zaszczycicie mnie swoją obecnością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum