Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Hej mam problem wyciągałem amortyzator i o dziwo wypadła mi półośka z przegubu od strony koła pękł ten pierścień zabezpieczający bo wyciągnąłem go połamanego i pytanie czy da się gdzieś dostać taki pierścień bo przegub jest sprawny a drugie pytanie czy mogę tak jakiś czas jeździć czy nie wypadnie podczas jazdy?? po złożeniu tego nie zauważyłem jakiś problemów podczas jazdy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 21:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pierścien musi byc,wystepuje on w zestawach i watpie zebys kupil osobno,mozesz podjechac do jakiegos warsztatu moze cos maja odlozone,najgozej jak ci na zakrecie wyskoczy i dopiero bedziesz mial problem jak wyskoczy i por..dupca wszystko do okola.
Pierścien musi byc,wystepuje on w zestawach i watpie zebys kupil osobno,mozesz podjechac do jakiegos warsztatu moze cos maja odlozone,najgozej jak ci na zakrecie wyskoczy i dopiero bedziesz mial problem jak wyskoczy i por..dupca wszystko do okola.
na ebayu jest u nas czarna magia zostanie wymienić cały przegub przez taka !@!$# mała, wczoraj trochę jeździłem bo musiałem wolno spokojnie bez szaleństw i jakoś przeżyłem
niestety jestem zmuszony trochę jeździć do pracy przede wszystkim, nie mogłem znaleźć pierścienia więc wziąłem natańczy przegub i stamtąd wezmę pierścień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum