Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam, mam dwa pytania:
1. Padła mi żarówka postojowa (ta mała) i jak ją moge wymienić? gdzie ona kurde jest??
Do tej lampy idzie tylko 1 żarówka i jest to duża, od długich chyba.
2. Padł mi głośnik od czujnika cofania. Ma ktoś na sprzedaż taką część?
Próbowałem wstawić jakies zwykłę buzzery, ale są za ciche.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 21, 2015 17:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakie masz lampy? W R75 postojówka przednich (żarówka w5w) powinna by w w tym samym kloszu co długie światła. Przynajmniej u mnie tak jest (wersja przed liftem). Dostęp po zdjęciu gumowej osłonki z tyłu lampy trochę z boku gniazda długich. Dostęp jest kiepski jak ktoś ma większą rękę. Najłatwiej zlokalizować żarówkę w lampie patrząc na reflektor z przodu (szczególnie przydatne przy próbie wciśnięcia oprawki z nową żarówką w gniazdo lampy
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum