Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Chciałbym zamontować podgrzewacz cieczy na 230V.
Szukam miejsca w który wąż muszę się wpiąć wg schematu który daje producent podgrzewacza. Chciałbym się podpiąć szeregowo tj pierwsza opcja(patrząc na schemat).
Wydaje mi się że musiałbym się podpiąć(patrząc na pierwszy schemat z RAVE)to tam gdzie wąż jest opisany jako "G". Dobrze myślę czy nie? Niech ktoś mądry się wypowie.
czemu ten układ jest montowany za nagrzewnicą? Moim zdaniem lepiej przed, do silnika dotrze chłodniejszy płyn, a Ty szybciej będziesz miał ciepło w środku.
Wg schematów wygląda ze jest tak jak mówisz, pod warunkiem, ze chcesz to dać na wyjsciu z nagrzewnicy.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Czy to miejsce które wskazałem nie jest miejscem gdzie w wersjach diesel z webasto wchodzi wąż od pieca?
Producent opisuje że podłączenie równoległe stosuje się jeśli w danym samochodzie nie ma swobodnego przepływu przez mały obieg. Czy w 75/ZT jest swobodny przepływ czy nie? Bo w sumie już nie wiem którą opcję lepiej wybrać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum