Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:49 [R620] Jakie żarówki??
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam kolejny mój post teraz potrzebuje waszej pomocy bardziej fachowo. Proszę podajcie mi symbole wszystkich żarówek tj przód i tył auta jakie faktycznie powinny tam być??
Wiem że światła drogowe to H1 a reszta??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 08, 2011 16:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odgrzewam starego kotleta.Kolega dziś mi powiedział, że padły mi światła mijania.Przy okazji sprawdziłem długie i działają.Bezpieczniki są dobre.
Czy żarówka od świateł mijania nie odpowiada także za światła drogowe (długie ) czy są to oddzielne żaróweczki ?(mimo tego samego typu H1 )
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Pomógł: 5 razy Dołączył: 22 Mar 2014 Posty: 58 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Sty 10, 2016 20:50
Pawkaz napisał/a:
Odgrzewam starego kotleta.Kolega dziś mi powiedział, że padły mi światła mijania.Przy okazji sprawdziłem długie i działają.Bezpieczniki są dobre.
Czy żarówka od świateł mijania nie odpowiada także za światła drogowe (długie ) czy są to oddzielne żaróweczki ?(mimo tego samego typu H1 )
Nie. 2 żarówki H1 są do mijania i 2 osobne żarówki H1 do świateł drogowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum