Wysłany: Pią Sty 29, 2010 17:06 [R200 1.4 99r] Problem ze wspomaganiem, tylnia półka
Witam. Nastała zima i mój Roverek stał się kapryśny usterka za usterką:/ Teraz mam 2 pytanka. Od jakichś 2 dni zauważyłem że jakby wspomaganie nie działało bardzo ciężko mi się kręci kierownica co może być przyczyną? Mógł zamarznąć płyn choć w to wątpie bo w mrozy -20 normalnie jeździł a teraz jest +2. Co ma w pierwszej kolejności sprawdzić? 2 pytanie jest troszkę banalne... jak jest mocowana tylnia półka tzn po bokach jest szyna i w nia coś musi wejść co wystaje z półki a ja tych części nie mam a nie wiem jak one wyglądają. Na Allegro nie ma zdjęć z boku. Może ktoś fotografował połke tylnią to byłbym wdzięczny.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 17:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jutro sprawdze. A ma może ktoś schemat instalacji do radia w R200 mianowicie które kabelki w kostce prowadzą na głośniki tylne bo u mnie nie idzie dojść do tego a nie będe ciął i sprawdzał?
[ Dodano: Wto Lut 02, 2010 11:50 ]
Patrzyłem co jest grane i wygląda to tak że pasek od wspomagania jest tak luzny ze mozna go zdjac reka a pompa nie kreci niby, znajomy mowil ze pasek sie poluzowal i pytanie czy da sie go naciagnac bez kanalu czy trzeba wejsc pod autko? Sorki za bledy
Witam kolego na pasku od pompy jest samonapinacz możliwe że padł lub pasek już swoje przeżył ale sprawdź ten napinacz to to kółko które jest pod paskiem zwal prawe koło weź 13 i poruszaj nim jeśli nie będzie stawiał oporu to masz winowajce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum