Wysłany: Sro Sty 20, 2016 15:37 [R25] Zaciął się zamek klapy bagażnika - Co zrobić?
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam, mam problem ze swoim Rover'em 25. Pewnego dnia chciałem otworzyć bagażnik, próbuje a tu okazuje się, że bagażnik jest NIEDOMKNIĘTY i ZABLOKOWANY. Kluczyk się kręci, ale żadnej reakcji, centralny też działa ale nie pomaga jeśli chodzi o klapę. Dzisiaj rozebrałem pokrywę od zamka i cały mechanizm działa, dopóki nie dojdzie do tego "haczyka" który się blokuje o Rygiel. Linka pociąga za blaszkę, ale haczyk w ogóle na to nie reaguje. Ręcznie też ruszałem blaszkę ale nic to nie dało, żadnych efektów. Zamka też nie wyciągnę bo haczyk jest zablokowany o rygiel, po prostu (niedomknięty bagażnik) jest zamknięty i nie wiem co z tym zrobić. Macie jakieś pomysły?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 20, 2016 15:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum