Wysłany: Wto Lut 09, 2016 18:34 [Rover 416] Co to za część ?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witajcie, ostatnio przy wyjmowaniu skrzyni biegów do zmiany sprzęgła na trafiłem na uszkodzoną część łączącą skrzynie z drążkiem zmiany biegów. Obszukałem internet i nie wiem jak ta część może się nazywać. W sklepie motoryzacyjnym też za wiele mi nie pomogli. Może któryś z was wie co to jest. W załączniku dodaję zdjęcie. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Kamil
P.S Jeśli zły temat to sorki, jestem tu nowy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 09, 2016 18:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest przegub jednego z wybieraków skrzyni, przykręcony do sanek zdaje się wygląda jakby porostu wyskoczył z gniazda, czy "kulka' się ułamała? Jeśli jest cala, to wyczyść te rdzę, przesmaruj całość i wciśnij w gniazdo z powrotem, wg zdjęcia musisz popchnąć w lewo Może po nprostu przy manewrowaniu skrzynia zahaczyliście cięgna i przegub wyskoczył z gniazda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum