Wysłany: Pon Maj 11, 2015 10:26 [r25] problem z odpaleniem
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam, mam problem z odpaleniem mojego roverka, paliwo jest, aku OK, nie mogę odpalić, jak już załapie strasznie dymi i nie może wyregulować sobie obrotów, czyli ma za małe, po kilku próbach jak niby na jałowym obroty były OK to chcąc ruszyć to przy ostrej przegazówce kawałek pojedzie i gaśnie, ale dymu tyle, jakby coś się paliło, co to może być?
Ostatnio zmieniony przez pioracz Sro Maj 13, 2015 09:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 10:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nic nie było ruszane, po zapaleniu i przejechaniu kilkuset metrów nagle zaczął jakby tracić moc, ledwo dojechałem do domu, na drugi dzień wcale nie chciał odpalić, po odłączeniu wtyczki przepływomierza zapalił, ale z mizernym efektem, brak mocy, chciałem pojechać do mechanika, ale chyba będę musiał go zaprosić do siebie
odgrzewam trochę temat, mianowicie po odpaleniu silnika nie może wejść na obroty, muszę chwilę przytrzymać pedał gazu, muli chwilę, a po chwili wskakuję na obroty i jest OK, jaka może być tego przyczyna? silnik 2.0 TD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum