W związku z przenoszeniem numerów do innego operatora, numer telefonu 603 121 772 jest tymczasowo nieczynny. Prosimy o kontakt pod numerem 695 45 85 95.
Za utrudnienia przepraszamy.
Zespół TOMATEAM
W związku z przenoszeniem numerów do innego operatora, numer telefonu 603 121 772 jest tymczasowo nieczynny. Prosimy o kontakt pod numerem 695 45 85 95.
Za utrudnienia przepraszamy.
Zespół TOMATEAM
Witam,
Czy podany numer telefonu jest aktualny? Nikt go nie odbiera. Oraz pytanie czy sklep w dalszym ciągu działa?
Bez obrazy ale pełno postów o tym żeby tam nie zamawiać a wy dalej zamawiacie, to może jeszcze idźcie na mecz Cracovii w szaliku Wisły jak macie takie mądre pomysły
A ja proponuję pozew zbiorowy.W końcu z torbami pójdzie nieuczciwy sprzedawca. Rozłożone koszta na poszkodowanych nie szarpną Waszych kieszeni. Uważam, że warto. Żaden problem się zwołać.
Ale wiadomo jak to jest z Polaczkami. Przyjdzie co do czego, to odezwą się głosy typu:
-eee, tylko 50zł - nie warto
-szkoda nerwów za 150zł
-za dużo zachodu
Tylko czy Wam te pieniądze tak łatwo przychodzą jak właścicielowi TT?
będę w TomaTeam w piątek 11.03. mogę się w Waszych / naszych tematach przypomnieć - dajcie info co dla kogo.
Ja jadę po olej do skrzyni i czujnik położenia wałku.
może trzeba im się przypomnieć
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
Mlody-Polak [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 07, 2016 20:33
sobierw napisał/a:
będę w TomaTeam w piątek 11.03. mogę się w Waszych / naszych tematach przypomnieć - dajcie info co dla kogo.
Ja jadę po olej do skrzyni i czujnik położenia wałku.
niestety nie spotkałem się z Tomkiem i Małgosią w warsztacie tylko na parkingi w mieście - mieli ważne wyjście - nie wnikam jakie ale jak się domyślacie nic nie załatwiłem.
Mogę tylko wspomnieć że powiedziałem im jaką mają opinie na formu - nie wiem czy to coś pomoże.
Proponuję dzwonić mega dużo a ci co mają blisko mogę podjechać.
Powiem tylko że ja też już mam dość takiej sytuacji i atmosfery.
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
120wojtek [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 14, 2016 22:24
na facebooku ostatnio podali tymczsowy numer 537 579 171
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum