Wysłany: Czw Mar 17, 2016 13:24 [R420] Problem z biegami
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Od porannego uruchomienia miałem problem z biegami. Najpierw na parkingu bieg wsteczny ledwie chciał wskoczyć. Potem jedynka ledwo wchodziła, po chwili wcale, a z dwójką zaczął się problem. Po przejechaniu 300 metrów musiałem ruszać z trójki na światłach w mieście.
Gdy dojechałem do pracy zaparkowałem na poboczu. Zgasiłem auto, chciałem od nowa uruchomić i już była dupa - nie mogę wbić żadnego biegu. Do tego sprzęgło nagle jest jak wbite w podłogę. Naciskam i zostaje przy podłodze.
Macie podejrzenia, co się popsuło? Dodam, że wcześniej też były czasem problemy z wbiciem jedynki czy dwójki. Szczególnie po dłuższej jeździe. No ale nigdy tak jak dziś. Teraz autem nie mogę ruszyć totalnie.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 17, 2016 13:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum