Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1998
jakie sa fabryczne nakrętki do kół aluminiowych? stożkowe czy kuliste? i jak długie/(wysokie)?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 16, 2015 08:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
MG TF 160 srebrny pocisk
tzn... tak przewertowałem całe forum i allegro
Wnioski ?
Potrzebuje nakrętek 12Mx1.5 szt. 14
Jednak nikt nigdzie nie pisze czy przy zastosowaniu nakrętki o długości 26mm(nakrętka zamknięta) szpilka zmieści się w nakrętce.
Chodzi mi o to, że nie chcę aby po zastosowaniu nakrętki o długości 34mm, nakrętka wystawała poza obrys felgi gdyż wygląda to nie estetycznie
Więc czy ktoś kto posiada oryginalne felgi w r 200 , r 25 mógłby potwierdzić że są one dokręcone tymi krótszymi nakrętkami zamkniętymi ?
Ja miałem takie felgi i wystarczą krótkie nakretki
[ Dodano: Pią Mar 25, 2016 16:43 ]
niedawno kupowałem te co pokazałeś ale do innej felgi i też pasują
MG TF 160 srebrny pocisk
Pojechałem do motoryzacyjnego nie mieli niestety zamkniętych krótkich, więc kupiłem jedną otwartą przyłożyłem ją do otworu montażowego felgi i tak "na oko" też mi pasowały ale wolałem się upewnić bo jednak komplet tych nakrętek to parę ZŁ. Zamówię cały komplet i jak przykręcę to jeszcze potwierdzę dla potomnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum