Wysłany: Sob Maj 14, 2016 13:30 [R25] "gasnący" pulpit przy włączaniu kierunkowska
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2002
Ostatnio podczas jazdy po mieście przytrafiła mi się dziwna awaria. Kiedy włączyłam kierunkowskaz nagle wszystko zgasło (silnik chodził auto jechało): kierunkowskazy nie działały, prędkościomierz nie działał, wyłączyła się instalacja od LPG, oraz zgasło wyświetlanie przebiegu. Domyślam się że to zwarcie czegoś, tylko czego? Czy ktoś miał podobne problemy ze swoim roverem i ma pomysł, gdzie szukać przyczyny?
dodam tylko, że to przytrafiło mi się wczoraj, teraz podczas odpalania auta ikony na panelu podświetlają się na blado i wyświetlanie przebiegu zaskakuje po kilku sekundach dopiero.
Jestem jedyną użytkowniczką samochodu, ostatnio wymieniałam tylko świece (ok. 2 tyg temu)
Rover 25, 1.4 84KM, 2002 rok, benz.
Ostatnio zmieniony przez Goshia9 Sob Maj 14, 2016 14:20, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 14, 2016 13:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum