Mamy Klubowicza blisko zwiazanego z Marcinem Jak uzna za stosowne, to sie ujawni, ale wydaje mi sie, ze to juz przesada z tym wlazeniem ludziom w prywatne zycie.
Zajmijmy sie kibicowaniem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ale nie, że eMdzik to nasz piłkarz i ma ZR'a, bo on ma ZS'a i jest bratem piłkarza
Czy tego samego, o którym mowa w temacie - nie wiem Niech nam eMdzik opowie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tak mi się przynajmniej wydaje że, w Poznaniu generalnie dużo R/MG jeździ, tak mi się tez generalnie widzi że tam lubią angielskie auta bo Jag-ów też tam trochu widziałem. BTW wsparcie się mu dziś przyda i to bardzo . W sumie nie ważne czym jeżdżą 3majmy dziś kciuki a nóż jakiś kolejny cud nad Wisłą .
Zabawne... Znalazłem post po 4 latach od momentu jak ktoś go napisał Tak - mój Brat to Marcin Kamiński i w tamtym czasie jeździł MG ZRem (po 3 latach użytkowania zmienił właściciela i teraz jest w rękach innej osoby-mojego znajomego, który pojawił się tym autem razem ze mną na XXV zlocie koło Częstochowy), ja natomiast byłem tym autem na XX zlocie w Łodzi. Dzięki za pozdrowienia i również wszystkiego dobrego eMdzik.
eMdzik, może jakby Twój Brat jeździł nadal MG, to by ten sezon w Lechu inaczej wyglądał...Bo to totalna porażka
Od dwóch lat nie jeździ MG, a rok temu było mistrzostwo... więc chyba nie tu tkwi sedno problemu hehe. Raczej brak napastnika, albo ich ucieczki do Ległej... (patrz Hamaleinen ). Miejmy nadzieję, że Panowie Rutkowscy i spółka wyciągną właściwe wnioski na nowy sezon Pozdrawiam i może do zobaczenia na zlocie
A ile w tym prawdy, że Marcin odejdzie?
Z resztą jeśli nawet- wcale bym mu się nie dziwił. Niech się rozwija, chłopak, a nie w takiej stagnacji tkwi.
Wybacz, ale "pomidor" Z pewnością do końca czerwca wszystko powinno być jasne-wtedy kończy mu się tutaj kontrakt Ale Marcin nie ukrywa, że każdą propozycję, która pozwoli mu się rozwinąć na pewno rozważy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum