Wysłany: Nie Maj 22, 2016 00:23 Nowy Fanatyk Wita Wszystkich Maniaków R!
Cześć Wszystkim! Nazywam się Darek, aktualnie mieszkam w Będzinie. Po długich i mozolnych poszukiwaniach stałem się szczęśliwym posiadaczem wymarzonego Rovera 75, który mam nadzieję zagości w rodzinie na dłuuugooo. Taki se prezencik sprawiłem na 29 urodziny a co!
Zjeździłem całą Polskę czego nie żałuję bo wycieczki krajoznawcze są bezcenne jednak po 34932489902 wyjeździe i obejrzeniu kolejnego "zlepka" skłonny byłem przerwać poszukiwania aż natrafiłem na tego jedynego! Co więcej po sąsiedzku w Katowicach! Niestety nie obyło się bez przygód z czymś czego się bałem najbardziej (podpowiem - na literę "P") ale o tym później.. Zatem do zobaczenia w postach forumowych i myślę na spotach/zlotach. Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 00:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zatem do zobaczenia w postach forumowych i myślę na spotach/zlotach. Pozdrawiam!
Witaj. Bezawaryjnej jazdy, a co do Zlotu to najbliższa okazja już od czwartku w Gierłachowie k/Gostynia. Spotkanie fanatyków, więc koniecznie musisz podjechać, choćby na godzinę
a co do Zlotu to najbliższa okazja już od czwartku w Gierłachowie k/Gostynia
ee to nawet na 15 min wpadnę w końcu to rzut beretem a tak na poważnie to wcześniej musiałbym sprawdzić ceny lawet bo jestem unieruchomiony 170 km od domu taką niespodziankę mi Roverek zafundował na początek znajomości ale wybaczam mu to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum