Wysłany: Pią Sie 05, 2016 13:45 [R75] CENTRALNY ZAMEK problem.
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Mam nietypowa przypadłość często się to nie dzieje ale jednak.
Zdarzy się że po jeździe autem nie mogę zamknąć go z centralki.
Więc wsiadam od strony pasażera do auta i zamykam centralkę od środka przyciskiem kolo ręcznego.
Po powrocie do auta nie mogę otworzyć z centralki więc otwieram kluczykiem. Po czym wszystkie szyby idą w dół do końca. Problem znika na jakiś dłuższy czas.
Z czym może być problem?
Z góry dziękuje za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 05, 2016 13:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bateria niedawno wymieniana. Ta opcja z przytrzymaniem kluczyka była ale tera jej nie mam . W momencie otwarcia drzwi z kluczyka szyby idą w dół bez przytrzymania.
Pewnie zacina sie mikrostyk w zamku, puszczasz kluczyk a styk zwiera, przez to otwiera szyby, i stad tez problem z zamykaniem. Jesli centralny przez styk zamka jest informowany o ciaglej pozycji kluczyka w zamku. Jak na dziurze odskoczy to jest ok. Sprawdź zamek w drzwiach kierowcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum