Ja bym bardzo bardzo ale to bardzo chętnie wziął udział w Olsztyńskim złocie Roverków. A i to ja mam R420 Silverstone. Chyba nie ma drugiego takiego ale nie wiem... Proponuje spotkanie od pon. Do pt. W godzinach popołudniowych np. Na Dajatkach koło lotniska albo Carrefour...
Fajną opcją były by regularne spotkania. Wiem ze jest nas kilku wiec odzywajta się Np. MG ZS i ZT z Orłowicza
Ja juz w Olsztynie, wczoraj i tak po 23 ciej przyjechałem.
Jeszcze nie wiem czy mnie rodzina puści, ale mogę spróbować na jakąś godzinę wyskoczyć. Carrefour byłby dla mnie odpowiedni. Czy ok 16-17 byłoby OK?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Staruszkiem 416tką, 414 bez przeglądu w Łodzi.
Co prawda nie mam się czym za bardzo chwalić, ale może na letni w przyszłym roku go lepiej wypicuję.
Trudno, będę ponownie ok 22 października w Olsztynie na weselu brata.
Może byś się wybrał na Zlot Jesienny do Poraja niedaleko Częstochowy. Jubileuszowy 30-ty już. Miło byłoby poznać w dużym ogólnopolskim gronie.
A takiego modelu jak Twój to nie widziałem.
Pozdrawiam i do zobaczenia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A dzięki dzięki pozdrawiam również i do zobaczonka kiedyś. Może uda ci się dzisiaj go oblukać bo dziewczyna moja wzięła go i się kręci gdzieś po mieście. Na bagażniku pomarańczowy napis "Auto Naprawa Grzegorz Kubuj" Pozdrowionka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum