Proszę o opinię na temat tego Roverka.
Planuje kupić samochód zainteresowałem sie właśnie Roverem, zastanawiam się ile potrzeba kasy żeby kupić dobrego 45 lub 75?
Będę wdzięczny za wszystkie rady i opinie.
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Sie 05, 2016 14:08 ]
Widzę nikt nie ma zdania, to mam jeszcze pytanie. Podczas jazdy gdy sie nien trzyma kierownicy ściąga w prawo, ktoś miał.cos podobnego?, jakieś sugestie?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 05, 2016 13:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na zdjęciach prezentuje się ładnie. Ale po to są tak zrobione.
Przebieg raczej realny. Wydaje mi się, że prawy klosz jest zaparowany. Brak zdjęć bagażnika - dobrze by było zobaczyć czy mocno tapicerka poodchodziła.
Jak masz blisko to można podjechać. Osoba prywatna i 3 lata jeździ to warto obejrzeć dokładniej.
Byłem zobaczyć wszystko jest ok, ale podczas jazdy lekko sciąga w prawo i teraz pytanie czy nie bylo uderzone, wlaściciel twierdzi ze nie. Czy ewentualnie gdybym podjechał na serwis mogą mi to od ręki sprawdzić?
[ Dodano: Sob Sie 06, 2016 14:32 ]
Jest jeszcze jedna rzecz szyby boczne sa dwóch różnych firm, raczej nie bylo tak fabrycznie?, a przednia jest po wymianie podobno kamien...
Po bagażniku widać ze bylo cos robione tylko pytanie kiedy?.
Czy mimo tego wszystkiego to nadal dobra cena??
Przednia szyba to część 'eksploatacyjna'. Natomiast boczne moim zdaniem nie powinny się różnić - chociaż są i takie uzasadnione przypadki - w R75 jest badziewna uszczelka przylegająca do szyby i boczne szyby są mocno porysowane - najłatwiej wymienić i jest to uzasadnione niekoniecznie wypadkową przeszłością.
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Pon Sie 08, 2016 13:47
Może być kilka przyczyn ściągania, od ciśnienia w oponach,zbieżności, do stojącego zacisku hamulcowego . Zobacz co było robione w bagażniku,wyjmij koło zapasowe i zobacz jak wygląda wnęka,dosyć ciężko ją wyprowadzić idealnie. Porównaj maskowania zgrzewów z obu stron bagażnika.
Dzięki za odpowiedzi, sprawdzę bagażnik jak kolega wyżej napisał, wygląda ze cos bylo robione ale dość dawno temu nie w ost 3 latach tak twierdzi właściciel. Przed zakupem zbieżność ma być ustawiona zobaczymy czy to wlasnie to.
Dzięki za odpowiedzi, sprawdzę bagażnik jak kolega wyżej napisał, wygląda ze cos bylo robione ale dość dawno temu nie w ost 3 latach tak twierdzi właściciel. Przed zakupem zbieżność ma być ustawiona zobaczymy czy to wlasnie to.
Jak dla mnie to tył i przód był robiony. Ale to może nic poważnego. Na tak dużych kołach mała różnica w ciśnieniu powietrza może powodować ściąganie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum