Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Cześć
Jest zima to musi być .... a może nie ?
Wczoraj pomyślałem ze fajnie by bylo mieć elektrycznie podgrzewana kierownice. Kiera i tak mam do obszycia wiec może wcześniej by ja przerobić na podgrzewana. Tylko czego uzyc do grzania? Sa maty grzewcze, sa druty grzewcze ale drut jest dosc gruby, a mata nie wiem jak by sie nawijała, pewnie kiepsko na okrągła kierownice. A może ktoś juz w tym temacie coś osiągnął?
Myślałem nad tematem, trzeba by zainwestować i sprawdzić jakas stara kiere z BMW jak to jest rozwiązane, podejrzewam ze jest drut grzewczy wciśnięty lekko w piankę pod skorą na kierownicy. Tylko zanim sie weźmiesz za zakupy, darcie skory itd. Obmyśl skuteczny plan na zasilanie
Po krótkiej lekturze można wywnioskować ze jest to element stosowany od x lat w bmw różnych modelach, jesli nasz tez z bmw to kto wie czy z serii 7 podszedlby do nas i klopot z glowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum