Jeśli uważasz że 120KM wystarczy Ci dojazdy tym dość ciężkim autem, dodatkowo nie wymagasz by auto było wyposażone to kto wie może warto, mnie zniechęca instalacja wlewu gazu w ten sposób, bo szpeci auto.
jest to golas, przebieg w miarę realny, kierownica w pokrowcu bo oryginał pewnie zrypany do podkładu.
zależy ile masz do tego auta, przejechać się zobaczyć, 120KM w 75 to nie 120KM w w oplu astrze
Materiał na kiero nie jest tak przetarty a jest brudny :v 120 kucy i to wyposażenie w lpg mi w zupełności wystarczy nie liczę w tych autach na full wyposażenie skóra, elektryka itp. to co jest jest ok.
[ Dodano: Sro Wrz 21, 2016 17:50 ]
longer86 napisał/a:
Jeśli uważasz że 120KM wystarczy Ci dojazdy tym dość ciężkim autem, dodatkowo nie wymagasz by auto było wyposażone to kto wie może warto, mnie zniechęca instalacja wlewu gazu w ten sposób, bo szpeci auto.
jest to golas, przebieg w miarę realny, kierownica w pokrowcu bo oryginał pewnie zrypany do podkładu.
zależy ile masz do tego auta, przejechać się zobaczyć, 120KM w 75 to nie 120KM w w oplu astrze
tak jak pisałem wyżej, to wyposażenie i ten silnik jest dla mnie najlepszą konfiguracją takiej szukałem, pytanie czy widzicie tylko coś co was niepokoi i do jakiej ceny targować ?
Pytasz sie czy jechac po auto a juz je ogladales? Ze wiesz ze kierownica jest niby brudna a nie wytarta?
Nie ma wyznacznika ceny, możesz i sobie kupic golasa za 15 tysięcy, to za ile go kupisz zalezy tylko od tego ile jesteś skłonny dać i na ile zejdzie sprzedający, jak jesteś napalony jak szczerbaty na sucharki to i bez targowania go kupisz
Minusy:
- miejsce wlewu gazu - gazownik to jakiś nowoczesny architekt ,
- silnik 1.8 bez turbo,
- stosunkowo ubogie wyposażenie,
- po oględzinach dojdzie trochę - mało zdjęć.
Zastanów się czy na pewno ten silnik i wyposażenie jest sensowną konfiguracją. Ja kupiłem z nieco lepszym radiem (przeciętnym), silnik 2.0 i trochę żałuję, bo po kupnie mogłem słuchać tylko radia albo kaset. A silnik 2.5 wcale dużo więcej nie pali, a moment obrotowy sporo lepszy. Naprawdę zastanów się nad sensem silnika 1.8.
Pozdrawiam
Minusy:
- miejsce wlewu gazu - gazownik to jakiś nowoczesny architekt ,
- silnik 1.8 bez turbo,
- stosunkowo ubogie wyposażenie,
- po oględzinach dojdzie trochę - mało zdjęć.
Zastanów się czy na pewno ten silnik i wyposażenie jest sensowną konfiguracją. Ja kupiłem z nieco lepszym radiem (przeciętnym), silnik 2.0 i trochę żałuję, bo po kupnie mogłem słuchać tylko radia albo kaset. A silnik 2.5 wcale dużo więcej nie pali, a moment obrotowy sporo lepszy. Naprawdę zastanów się nad sensem silnika 1.8.
Pozdrawiam
po oględzinach dojdzie troche - czego dojdzie?
[ Dodano: Czw Wrz 22, 2016 18:39 ]
adam_26 napisał/a:
Ja bym po niego nie jechał, jest taki goły że nie wiadomo czy ma silnik pod maską Tego wlewu gazu się gorzej chyba zrobić już nie dało.
ma Ma jade po niego w sobote, koleś wydaje sie wiarygodny a co do wyposażenia, takie mi wystarczy, ten wlew LPG był montowany tak tylko w autach z holandii dlatego jest jak jest.
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 19:54
Muody, zabierz ze sobą kogoś z forum na oględziny i ewentualny zakup. Żebyś później w dziale technicznym nie płakał ile tu jest do roboty i jak drogo. Te auto jest w takiej konfiguracji że łatwo wpaść na minę.
Muody, zabierz ze sobą kogoś z forum na oględziny i ewentualny zakup. Żebyś później w dziale technicznym nie płakał ile tu jest do roboty i jak drogo. Te auto jest w takiej konfiguracji że łatwo wpaść na minę.
Znasz kogoś tu z forum z Krakowa? w sobotę rano jadę do KRK go obejrzeć
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pią Wrz 23, 2016 12:27
Od groma osób jest tu z Krakowa.
Ale jeśli jedziesz już do Krakowa, to zapakujcie się w to auto i podjedź pod adres ul. Krzyżtoporska 7, do Pawła Midowicza. Jest to Auto Serwis. Nikt Ci chyba lepiej w tamtejszej okolicy nie sprawdzi lepiej tego auta Telefonu Ci nie podam, ja mam, ale nie wiem czy jest to ogólnodostępny numer i czy mogę go udostępnić. Ale na internecie na pewno jakiś znajdziesz.
Wtedy będziesz wiedział na czym stoisz i czy trzeba szykować się na wydatki, ewentualnie jakie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum