Wysłany: Wto Wrz 27, 2016 22:39 [r75]Problemy z odpaleniem i po odpaleniu
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
Koledzy ciągle walczę z problemami przy odpalaniu samochodu. Żeby samochód odpalił muszę kręcić e trzy razy.Jak już ruszę to od jakiegoś czasu doszły mi nowe objawy - zaczyna strzelać pod maską i w ogóle nie ma mocy.Mogę mu dać pedał w podłogę a on ledwo idzie tak jakby nie chodził na wszystkich cylindrach.Po przejechaniu kilkuset metrów wszystko się poprawia na tyle ,że samochód normalnie jedzie ale 100% mocy zazwyczaj odzyskuje dopiero na lpg.Myślałem ,że może mi parownik podlewa gaz ale zakręciłem butlę i jeździłem kilka dni tylko na benzynie i nie miało to wpływu. Co to może być? Dodam ,że problem mam od kilku miesięcy i jest coraz gorzej.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 27, 2016 22:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum